Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 6 January 2011

PHOTOSHOOT DI HARI TERAKHIR 2010 DI SEKITAR PULLMAN PUTRAJAYA LAKESIDE


Panjang plok tajuk.. hoho.. Ni kiranya entry bergambar je lah yeh!.. sbb tuan umah kebizian. kononnya yer la.. hehehe... Tapi gambo2 ni tokleh besarkan la pulop sebab 3 column kan.. Erm.. kena tukar ke 2 column ke pulop!! Tak pe tak pe.. lupakan dulu.. Korang KLIK je kat picaso utk TUMBESAN Sempurna.. sempurna lah sangat! ;P




Silap! patutnya amik gambar asal... huhu



Ayu je muka kakak time nie.. ahaks!!



Alorrrrrrrr.. awat adek wat muke cenggitu? adeihhh!!



Haaaaaaaa.. kan lawo cenggini!! Manis jekk.. ekekeke



Tumpang spec mata kakak sat! adik punye tertinggai pulop! hikss



Muka cam dah penat jekkk!! hoho.. penat wooo nak control  anak dara & teruna ni time nie.. yerla tasik kan!.. gayatttt weii dok lari2 & lompat2 kat ateh tu..


my Sis yg datang 3 hari sebelum masuk semula ke Maktab Kuala Lipis.. ;D






&







Satu pun jadi la.. huhu.. susah woo nak snap!! gayattttt!!




Ni je la outing kami pada penghujung 2010 pada 31.12.2010.. abis je snap snap.. zassssss!! kami balik sbb dah nak maghrib dan HUJAN!!! kalo tak leh snap gambo sunset kan! tak pe la.. next time maybe.. (",)



NOte: Entry terpaksa bersambung.. gambo masih banyak.. huhu..







22 Ulasan:

Ieda Al-Habsyi said...

wah ena, cun giler gambar kali ni, i likeeeeeee! :)

Dilla Ady said...

canteknye...canteknyeeee...

sume model2 cantek2 belaka di samping pemandangan yang indah tu..sukeeeee...

nza said...

cantik la ena...akak nama je ada dslr ttp xpndai langsung nk snap pic...hu.....

wahida said...

wo wo...nice view okeh!! mak jeles tahap gaban...more pic plizzz!!

LYaFRINA said...

wowwww!!

cun la pic2 ni.. guna dslr kan?? bestnyer...

suka sgt2 tgk pic ni semua.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiklah gmbr2 nih..jeles ni.. :)
Bilalah nk ada DSLR... :D ..Nk tgk lg..nnt upload lg yer.. ;)

☆ lieya latif ☆ said...

cantek gile ena...pic satu family tuu mmg cantik.....puas hati tul kan...haa leh tukar jadi kan header blog gambar tu.....cun bangat...

bunga_ros said...

awesome..!!

MrS. F!zA said...

cantik giler!!! k.ena tau dak dhlama sgt duk plan nk p sini..tp selalu plan je tk pi..sbb riso panas pstu kami bertiga je nk tggu snap mmg la gmbr mama ngn anak je..nk pakai tripod plk dh tntu la lmbt nk setting bagai darwisy bkn blh duk tmpt panas msti ngis rimas..harus pergi secepat mgkin ni

me suya said...

gojesnyer gambar..
jeles3.nak gambar grad nt cam ni gak ^^

Izan Ishak said...

enaaaaa...sume gambar2 tu cun belaka. untung en hubby photog kan. mmg boleh posing2 amik gambar cantik2...

Ietams said...

gambar yg cantik,
model pun cantik²

chugie said...

cantik gambar2 ni.. dh di edit ye?

oooppsss.. tuan umah pun cantik gak..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantik2 gambornye mek na
jeles haku wehhh

Fieza79 said...

woww lawa gamba ena yg nie..jeless...jeless..hehe

kakak comel dn manis sguh...

mzhany said...

aaahhh xdpt tgk gmbr, tenet slow uuu mencikkk....nnti mlm la br bleh skodeng sini lagik

Mama Hanim said...

sgt cun la ena semua picca tu.. wah2 dh makin skill ye snap2 picca.. kakak sgt cute..

Ain said...

gambar yang cantek dan cun semuanyaaaa....

tapi kan, tuan punya blog ni lagi cun melecun....

sukaaaaa.....

~~*Lady Salwa*~~ said...

dah dekat nih ngan opis sal... hehe

sronok ye dapat ber'fotoshoot'... sal ni bila ntah... dok je kat putrajaya, tapi jarang2 ke situ...

baincardin said...

tersangat²lah cantik!!!~ best giler! ^_^

zura@iwan said...

walaweiiiiii...cunggg giler seh........sgt2 kenan...tmbh2 muku putih..lg bsinar..

n@m@n said...

tak emel² pun gambar?

kalau nak lagi header, emelkan gambar yg ke3 + gambar berdua close up dengan cik abang ye