Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 January 2011

PERGI MANA TU???



Rasanya mood nak bebel belum mari la... manyak stori nak share tp nak buh dalam draf pun tak rajin... Agaknya mood tu pergi mana la kan!.. Ni pun paksa diri wat entry nie.. rasa nak p layan mata je nie.. Nak2 kijer2 bayaran di awal tahun masih suam2.. sepatutnya masa ni la nak update banyak sikit kan!.. tapi?? MALAS.. ngeeeeeeee..


K la.. 



21 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

ena, jom tido...

Ena said...

cik mot,
zan, jom berjemaah! ;P

Ietams said...

mood tu lambat sikit tahun baru ni..hihihi

sahromnasrudin said...

agaknya mood tue dah ke laut kot hehehhe ( gurau jerk)

ieda said...

akak pun nak layan mate gak .. huhuhu letih bekejar sana sini huhuhu

MAMASYAZA said...

kalo boleh tdo kat ofiskan bestttt

~~*Lady Salwa*~~ said...

sal pun tengah ngantuk nih... perut dah kenyang, mula la rasa layu je... hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

jomlah..sama2 layan mata... :D

Anonymous said...

Jom makan maggie!!

baincardin said...

Siapa kata shoot gambar² di kawasan kilang tak best ??? jom layan...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ye la kak..agaknya mood tahun baru kot...kedaung skit...

chugie said...

xpe ena, baru lg ni.. lg pun byk bende nak settle awal2 tahun nikan? masing2 bz.. pas ni tarik nafas dalam2 dan sedia untuk membebel k!

umialya said...

betul tu ena, mood thn baru, cam akak ni, kerja2 berlambak, dek tension nunggu dorang di daerah antar reten ibarat nunggu buah yg x gugur, bw le sekali sekala.. hu3

ardinihumaira said...

meh tulun dni amik gamba shawl banyak2 kak hehe

LyNn HaMzAh said...

kesian ena...tak per...hope mood tu kembali yer nanti...

Asrul "iLham" Sany said...

ZZzzz...malas gak...

walaupun keje kat rumah. hohoohoho

nza said...

mmg trkdg xde mood cz kesibukkan yg tramat.

mamalieyna said...

mood dh berlalu bersama tahun 2010;;;huhu..

Redbloodsnow said...

psstt zie kan kak E. if mood ilang entah kenapa kan. cecepat wooo zie tarik mood tuh balik utk blogging..haha :D

mamawana said...

Kemas blog... mwana tak mahir sgt blogging...buat blog pastu peram...now aktif balik...

Kaseh NazLieza said...

xpe kak..moh kita cari aura rajin sesama...