Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 17 January 2011

PAMA



Sudahnya sy makan ini je lunch tadikkk!!





http://3.bp.blogspot.com/_V2SqJ6WATcU/TPHRpgCMK2I/AAAAAAAABXc/qEcN3l8iRU4/s1600/pama-bihun-sup-50gx5.jpg



Ops! yg sy makan tadi tu kuey teow.. bukan bihun.. tp tak koser la nak snap bagai kan.. pinjam la pak google punyer.. hoho..  Alhamdulillah.. kenyang sampai ke malam.. TIPU la tu!.. sbb skrg dah krok krek krok krek.. ahahhah..





Dah nak balik baru masuk citer lunch.. keh keh keh.. lantok ler.. tetiba rasa nak update.. ;P






Note: skrg bila rasa nak update kena terus buat.. kalo tak.. memg tak update ler jawabnya..tp entry yg ntah apa2 camni je la.. erk??? hoho..




25 Ulasan:

yunz_02 said...

PAMA tu mcm makanan ruji kt kolej jek na.. kekekeke

zura@iwan said...

bihun PAMA...jarang2 mkn ni...kalu maggie lg kureng...hikss..

MRS. K said...

dapat megi kari petang2 ni kan best? huhuhu

Ieda Al-Habsyi said...

pama sedappp! :)

chugie said...

sedap ye na..?? x pernah try lg ni.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama xmakan pama nie....

Sidratul Muntaha said...

huuh
kalau aku kan kak
suke yg meehoon
slurrp!
slurpp!
terangkat!!!
yum yum yum!
lapo ler plak!!
mee hoon tomyam wunek!!!

aibaks said...

lunch pama ni ke ena? uih.. best tak?

Pn. Zana said...

dulu masa sek menengah rajen makan nih! sekarg dh x lalu dah ..kacang lupa kan kulit tui.haha

LYAfrina said...

ingt time blajo dulu.. selalu borong mee fama ni..

Nida said...

sedapnya bihun PAMA.. peberet Kak Nida tu.. tapi kat sini takdok jual
:(

nieda said...

bihun pama ni dh mahal skrg..hehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

husband kit amemang pencinta mee hoon pama ni...kalo pi shoping hunjung bula mesti beli punyer kalo tak beli tak sah

LyNn HaMzAh said...

sempat la plak ena masak tadi...ada dapur yer kat office...

MrS. F!zA said...

haihh dh lma tk pekena PAMA ni..dlu blh kata tp2 ptg la jgk msa study dlu..mkn kt hostel..hahaha

Izan Ishak said...

pama ni kegemaran kawan2 masa kat hostel dulu. izan tukang paw org punya je~

Izan Ishak said...

pama ni kegemaran kawan2 masa kat hostel dulu. izan tukang paw org punya je~

mzhany said...

wooo lama tak makan megi nih...umm skali skala makan sedap gak kan ena...

Nana said...

heheh akk nak tau x
saya xpenah tau psl pama ni
2mgu lepas g tesco amrul tunjuk
dia kata kuew tiow sup pama paling dia suka mkn time skolah2
hehe sy br tau...ada kuew tiow sup brand pama heheh

mamalieyna said...

PAMA...lama tak mkn, dulu zaman bebudak curik2 beli PAMA kt kedai, mak marah kalau dia tau..hehe..

ardinihumaira said...

pama tu fav dni kak. masa duk u dulu tengah malam bedal bihun pama je la. nak beli makanan tengah malam tak ado. hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dh lama X mkn mie ni..dulu time blajar slalu mkn...

Ena said...

kawan2,

seseklai nak gak melayan tekak di kala selera tak tau nak makan apa kan.. sambil leh recall nolstalgia lama dolu2 masa belajar kan... ngeeeeeeee.. rindunya saat tu..

eMMe said...

Ena, lame tak pekene PAMA, last mase study tak silap, beberapa tahun yg lampau, hahaha! sesekali ku rasa teringin....ewahhh....

ita cutevirus said...

peberet time kolej.. ehhehe