Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 January 2011

ops!!


Salam..


Selamat pagi..


Tak tau naper tajuk camtu.. ;P




Awat pepagi tayang muker lagu ni? ahahhahaha.. saje cari mood ceria pagi nie.. hope tengok muker sendiri yg cenggini.. mood nak update MARI dengan jayanya.. heheh.. 


Korang dah sarapan ker? ena lom lagi.. tak tau nak makan apa.. ada la roti ngan tuna mayo ni.. tapi cam malas pulak nak makan.. ermm.. 



Note: Gambo last year yg pergi annual dinner oips huby tu.. kelakar je tengok muka sendiri tu.. hahahha.. huby nak candid tu sebenarnya tp mata sy terpandang camera pulak.. ;D






18 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

salam ena...hari ni sarapan on diet...heheheh

ardinihumaira said...

monim kak. cutenye :D

~aSHa~ said...

tak breakfast lagi ni.....tgu bos masuk meeting..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

morning Ena...cun jer gmbr tu.. ;)

LYAfrina said...

OPPS...

BREAKFAST KUL 9.45 TERUS MKN NASI NANTI.. SBB TU LA BODY DH MAKIN NAIK NI:-)

PAGI2 NI MINUM MILOOOOO DULU!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie eida bekpest jajan super ring...hehehhe...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...tomey2 nye ena...berseri muke...suke tgk kulit ena..canteeekkk..ni bukan bodek tau, mmg puji ikhlas di pagi rabu heheehehe

IrFaN CoMeL said...

morning...
comel la pic tu..hehe..
hari ni makan nasi lemak..hohoo..gemuk la saya camni..

Dilla Ady said...

ala...candid tak jadi pon ena tetap cun sehhhh...hihihi

sarapan agak berat ari nih..sbb terlupa bawak bekal susu pagi tadi..haishhh..baru nk berdiet!

Izan Ishak said...

comellah ena buat gitu, mmg candid habis~

**copylah ena, takde hal pun. nnti hantar detail kat tuan penganjur ye. harap sangat ena pun boleh join sama...

check email dia kat n3 ni tau

http://amrafahan.blogspot.com/p/jom-berkelah.html

kakpah said...

tak payah brekfes la ena. lunch terus hehe..

Fieza79 said...

morning ena...candid ke ape ke..Ena ttp menten cun...

aibaks said...

hehe.. sapan kat hotel ke tu?

LyNn HaMzAh said...

simple jer breakfast ena...lynn breakfast mee goreng pagi nie...

Mama Hanim said...

best tu makan2..hehe..

picca candid yg tetap cute..

eMMe said...

Ena sentiasa Ceria
i like....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Comel la akak wat muka camtu... :)

MrS. F!zA said...

wah pndai hubby akak nk candid2 ye..fiza kalo gmbr candid tk pnh jd mesti cacat je..haha