Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 7 January 2011

Nak IKUT Tak???



Jam 12.00 semakin menghampiri.. nak p maner erk tengahari ni? hehe.. kawan2 ada yg ajak p Jalan TAR, ada yg ajak ke MARA.. Eh! ke MARA tu bukan berurusan dengan pihak MARA tapi nak g tailor kat situ.. hoho.. Ada baju bulan lepas ops! ujung tahun lepas belum amik2 lagi.. Budget dah lari..haha.. Selebihnya ?? cehhh!! macam lama sangat masa yg ada tu? Jalan sana sini.. pegang sana pegang sini.. ops! pegang kain baju/tudung ler maksudnya.. Kang ada plak yg salah faham.. ;P


Eh! nak p ke tak ni? cakap kat diri sendiri.. Ntahhhh!! lom tau lagi.. ehehehe.. Tapi dok sowang2 pun bosan gak kan.. dah la sarapan pun belum nie.. Minum milo je tadi.. huhu.. Owh!! camtu kena gak la follow.. tak dapat cuci poket, cuci mata pun jadi lah kan!.. ngeee..


Jom!!.. ;D







Note: korang P mana tu???






13 Ulasan:

chugie said...

nak ikut!!! kalau sy dekat, memang dh join ena lunch! ekekekek...

bestnye rehat panjang nikan? bleh usha2 line kat mall ekekeke:D

~~*Lady Salwa*~~ said...

Nak ikut... Ingat nak ke KL gak tengah hari ni...

tapi takut tak sempat lak nak balik sini... So, maybe cuti next week la kot... & kena la angkut si kecik tu sekali... hehe

**tgh hari ni pi alamanda je la... hehe

Ieda Al-Habsyi said...

nak itutttt! :)

wahida said...

suami saya keje MARA...hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ermmm...tamola ikut
poket den dah tak tebal..wuwuwuwuuw

mamalieyna said...

pi mana tu?..ala tokleh ikut, perintah berkurung ni..ngee..

selamat mencuci mata n cuci apa yg ptt..hehe..

aibaks said...

jauh la ena.. jln tar tu... tak masuk jem lagi.. huhu

Asrul "iLham" Sany said...

baju baru....;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak ikut...leh soping....

Redbloodsnow said...

NAK IKUTTTT. ZIE KEBOSANAN TGK PAPERWORKS NIH AH

Fieza79 said...

best nya asal jumaat je ada edisi jalan2 ronda2...ni asik berkurung je dr pg...huhu

rynas said...

hari ni kuar pi subang huhuhu

nza said...

best gak g window shopping nie...smbil cuci2 saki baki duit...hu...