Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 11 January 2011

Kenapa Larr Tu Kan??



Lunch time tadi saja je la godek2 pc.. 
sambil tengok kot2 ada gambo yg leh wat entry segera.... Dipendekkan citer, cuba tengok pic kat bawah ni? apa kata korang???? ngeeee..




Cer tengok yg apa yg sy circle kan tu? hoho.. 
Tapi bg sy sweet je pc ni.. walaupun muka memasing seposen jekkk!! kesian pun ada.. Agaknya apa la yg difikirkan leh 2 beradik tu?
Ops!! tak de adiah sbb ni bukan entry teka teki or contest! ;P
InsyaAllah.. ada rezeki akan menyusul juga nanti (",)





Note: Next time la sy citer yeh! tak sempat dah nie.. nak g somewhere larrrr... hoho..



15 Ulasan:

zura@iwan said...

sweetnya...wpun monyok je....tp masik bpegangan tgn ek..

chugie said...

so sweet.. best tengok dua beradik ni. mesti rapat sgt kan?

ciK mOt ©™ said...

ena, posmen dah on da way...ti dah dapat adiahnya ena bitau ek...riso posmen salah anto..hahaha

Fieza79 said...

sweet nya berpegangan tangan dua beradik tu...tp muka selamba..pe kena sebena nya tuu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

cam tengah dok tunjuk perasaan secara berjemaah jek tu... hehe

ardinihumaira said...

ololo....
berkasih sayang ni :D

LYAfrina said...

sweeeeeettttttttttttttnyer!!!!

maksud tersirat & tersurat tu

aiDieNa said...

Budak² muker monyok pon tomey jer.. hehehe.. apsal lar tu eak?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sweeetttnye..apalah dlm pikiran diorg tu erk.. :D

nza said...

sweet jerr tgk w.pn muka mcm slamber jerrr....

mamalieyna said...

sweet sangaaaaaaaaaaaaaat! ^_^

oooh mmg nmpk muke seposen tu..hehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

muka monyok jerk..tapi kasih sayang tue masih terpancar..pegang tangan...so sweet.....

aibaks said...

ngeh3.. penat ikut mummy gi shoping ye? pastu mummy tak upah ice cream ye? ehe

Mama Hanim said...

kasih adik beradik kan.. moody pn tetap bersama gitu..

Ietams said...

sayang betul kakak kat adiknye