Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 4 January 2011

Lewat Lagi Nampaknya.. Adeihhhhh!!



Salam...


Nampaknya.. arini kami lewat lagi walaupun dah keluar awal..huhu.. Tu la kan... kita hanya mampu merancang.. Gara2 hari ni kami nak mulakan semula acara merempit setelah musim sekolah dah bermula semula tapi.. belum pun suku jalan, tayar dah pun pancit! Saper la yg berat ni? ;P kui3x... terpaksa la hubby amik kete jugak.. hari ke-2 persekolahan.. Jammed sangat teruk mengalahkan siput sedut.. ;P Sudahnya merah lagi PUNCH CARD!! huhu..



27 Ulasan:

dyea irdina said...

dugaan pagi slasa...............

Anonymous said...

Dugaan..dugaan..dr. Hubby

aibaks said...

kita hanya mampu merancang.. DIa yang menentukan.. saba la kak ena ye..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sabor yek

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

selamat tahun baru tuk mek na...:-)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Salam Ena...

Selamat Tahun Baru!!

Sabar yer...semua tu dugaan... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dugaan tahun baru...

betul tu, kita hanya merancang... takpa, next time mudah2an tak merah dah la kan... hehe

wahida said...

tapi hari ni mmg jammed giler kan? huhu...

zura@iwan said...

besa la kan..kita hnya merancang....kdg2 bleh tensen gk kan..byk2 bsbr..

ayah,ummi, farish said...

betullah...cam tu gak lah ngan maya, kuar awal2 pagi pun ttp lambat gak

~Siti Hajar~ said...

Btl la k.ena, kita hya mampu merancang tp Tuhan yg menentukan..

Sudah tertulis punch card k.ena merah hr ni..redha ajalah..huhu

Ieda Al-Habsyi said...

opss..lewat lagi, takpe2 esok awei skit :)

Anonymous said...

alahai...ciannya...

Ain said...

ain pun merempit jugak pagi tadi, sekejap jer dah sampai ofis...

pssst, bila nak buat test mengetest? tak sabar nak tunggu giliran ena pulak announce ni...

hehe...

NM02 said...

aloo... ciannyer

chugie said...

alahai, cian kome ye.. x pe lah ena, ade hikmah tu.. ape pun jalan memang jem lah! start semalam dh jem teruk tau!

rATu kEBaYA said...

perkara tak dijangka... takper yg penting tetap selamat sampai

nza said...

biasanya camtulh, kalu nk cpt ada je yg melambatkn kita,,....

eMMe said...

Sabar je la Ena.....

jom join GA Tupperware!

Mama Hanim said...

redha je lah ena.. dugaan tahun baru tu.. pastu ok la..

LyNn HaMzAh said...

tadi waktu kitorang kuar rumah pun jalan dah start jammed...tp syukur sebab tak lewat hari nie...kalau boleh lynn x mau arr dtg lewat tahun nie...

aiDieNa said...

Sabar jer lar kan.. benda dah nak jadi..

Ietams said...

dugaan pagi-pagi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ha'ah hari nie eida datang keja pun jammed agak teruk..tapi nasib sempat ngam2 soi datang opis kul 9...

Fieza79 said...

hadoi awal2 tahun dh merah...sama la kita pon awal2 tahun dh cuti 2 hari...hehe terpaksa kena redha...

umialya said...

laaa. agaknya musim2 tengkujuh ni, subur kot, tu le, awal2 thn 'punch card' pun mula mengeluarkan 'bunga merah' lg. hu3

ardinihumaira said...

skang musim budak dah sekolah kan.. jalan bertambah sesak sket... dni tadi pun bese dapat sampai rumah 5 minit jadi 15 minit huhu