Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 25 January 2011

Korang Dah P Kursus Awal Tahun 2011 Ni??



Salam..

Arini kena p kursus.. 
So, takde entry la nampaknya utk arini selepas ni
K la.. p kursus dulu yeh!
Daaaaaaaaa..




Note: xceli bukan la kursus TAPI Wacana Pengukuhan Integriti Perkhidmatan Awam (PIPA) Bil 1/11.. Disebabkan mula jam8.00 sampai 4.30ptg.. boleh la dimasukkan dalam kategori Kursus Tahun ni.. ^___^



18 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

belum lagi la...tak tahu nak p bila

ieda said...

camat berkursus ena .. :)

mamalieyna said...

berkursus beramai2 best..! slmt berkursus..!

LYAfrina said...

belum lagi buat masa ni..

selamat bekursus!!

LyNn HaMzAh said...

setakat nie belum lagi ena...anyway kursus elok2 yer...

♥MAMASYAZA♥ said...

tahun ni blom lagi, masih dok tercari2 kursus yg sesuai, anyway, selamat berkursus

ardinihumaira said...

dni tak dop kursus tapi bersedia dengan esemen menimbun :D

Fieza79 said...

kursus..huwaa boringg...hehee

kfieza kalau pilih kursus nak yg jauh2 je leh sambil2 mkn angin...hehe

☆ lieya latif ☆ said...

alah ena dah ade gak kursus....lieya ni blum ade lagi ni ...sok2 dah ade baby kecik lagi laa susah nak gi kursus nie huhuhu...kalau dpt dekat2 syok la jugak...ygjauh2 tu payah tusebab ade anak kecikhuhuhu...

eMMe said...

eeee....malasnye nak pi lagi...ala, masih awal tahun kan...rileks dulu...hehehe...kalo ade yg bersesuaian, pe salahnye...pi kursus dulu Ena..selamat ya~

Dilla Ady said...

slamat berkursus ye ena..tak penah pun rase berkursus keje swasta nih..huhu

Kaseh NazLieza said...

selamat berkursus dgn jayanya kak...

.::Lynn::. said...

tinggal lagi 4 hari....

~aSHa~ said...

meh kusus sini lak yerk...ajak hubby seklai

mzhany said...

ena 1/11, maknanya akan ada lagi 10 eh? ampon saya tak tahu, hehehe maklom ler masih di private company ;)

aibaks said...

selamat berkursus ena.. aibaks lum lagi

Nida said...

selamat berkursus.. kalau mengantuk makan gula-gula ek.. :)

Mama Hanim said...

slmt berkursus ena.. sori late wish plak.. siang bz skang ni..