Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 24 January 2011

Kemari La Dikau!!!!



hehehe..


Duk blogwalking sana sini..
Tapi mood nak stori mori belum mari.. 
Januari 2011.. makin beransur pergi..
Kemari lah wahai Mood ku ini.. 





Note: Dah dekat lunch time.. laporrr.. 



15 Ulasan:

zura@iwan said...

hehe..lunch dl..nnti mood mali la tu..

LYAfrina said...

VROOMMMM...
LYA TERBANGKAN MOOD UTK ENA DARI TRG !

ieda said...

hahah sama cam akak nie ..
semua entry auto publish jer huhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

samela mek na kite ni wehhhh

ermmm

MataHati @ MH said...

biasalah tu ada waktu2 nya ilang sekejap mood nak tulis entry..
maybe lepas lunch nanti ada balik mood tu ;)

LyNn HaMzAh said...

ingatkan apa la tadi...lately nie mood lynn nak update pun kureng juga la ena...

eMMe said...

kemarilah dikau Ena, aku kemari tinggalkan komen, hehehehe....

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, sejak 2menjak ni entri akak sume pendek2 je... tak puas baca...

wahai mood, mai la singgah kat k.ena nih... bagi dia tulis entri panjang2 sket...

rATu kEBaYA said...

kemana perginya mood tu.. tetinggal dengan kenangan 2010 ke?

chugie said...

emm jarang2 nak baca bebelan panjang ena skang ni.. awat nya? dah ke manakah mood membebel tu na?

Dilla Ady said...

ye la..terasa btul ena takde mood skang nih ye..

takpe pelan-pelan kayuh eh...

.::Lynn::. said...

mood masih bercutikah?

MRS. K said...

lambat betoi nak load belog ena tadi.. huhuhu. pc ni bengong dah kot

kakpah said...

tulis je lah apa pa pun...haha

mamalieyna said...

takpaa dia nak mai feb nnti kot..ngee..

eina lak, nak ber BW makin kureeng, n3 pun seb baik buat siap2 time weekends..huhu..