Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 January 2011

Jam 5 Lagi???


Tik Tok Ti Tok..
Jam 5.00 lagi rupanya.. adeihhh!!
Susah la camni kan..


Abis merudum BE.. 
Camner nak cashout nuffnang camni kan! 
sob sob sob..
Tapi?? bila dah balik umah
Susah betul nak on kan lappy
Mata ngantuk yg amattttttttttttttttttt!!
Nak wat auto post pun tak dan dahhh.. 
Apatah lagi nak BW.. huhu..


Sori ye kawan2..
Rasa mcm tertinggal banyak je citer korang..  
:-(



9 Ulasan:

.::Lynn::. said...

pukul 5 petang...
ting tong

~Siti Hajar~ said...

Sama la dgn sy ni k.ena, jarang sgt BW skrg nih, bz memanjang...huhu...

lama2 org dh xnk dtg 'rmh' sy tu..tidakkk!!!

aibaks said...

wa... da cash out ke BE tu? de orang bagi cadangan.. cash out ujung bulan.. contoh 28/29 setiap bulan.. sbb proses nuff amik dalam sebulan .. hehe

nota kaki: jom balik!

~~*Lady Salwa*~~ said...

tak pa, dah bizi... nak wat camna... nanti ada masa wat autopublish banyak2... :)

wahida said...

saya pun bz jugak, tapi still gigihkan jugak BW...huhu...bebaik balik umah tu ye, ena..take care!!

ieda said...

dikkk akak pun mcm adikk jugak .. dah banyak entry adik dan kawan2 yg akak dah tinggalkan huhuhuhu

MrS. F!zA said...

wah kak dah berbicara psl nuffnang ni..chaiyok k.ena chaiyok!

mzhany said...

ena, hany dtg jengah ena malam2, jgn risooo...tapi sowi la siang hany tak leh jengah...

hany sif malam up kan trafik ena eh....

rynas said...

samalah Ena pun dah lama tak ada post baru dah lama tak BW..balik umah penat yg amat