Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 11 January 2011

Dah Masuk TAPI???




Dah masuk ni..


TAPI?????


Line tak clear.. 








Note: Tahun baru dengan tempat duduk yg baru lagi.. Buat masa ni line tak clear utk berblog.. Ni pun curi2 je.. so, tok leh jalan2 lg.. sob3x..



14 Ulasan:

Dilla Ady said...

ooo...da berpindah tmpat baru ye..

takpe, dilla sabar menanti hingga line ena clear hokeh? hihihi..

LYAfrina said...

HOHO..
TUKO TMPAT LAGI YER ENA..

Ieda Al-Habsyi said...

ciann...

CWM Safari said...

alahai...sabor jer la.huhu

chugie said...

susah gak bila line x clear kan? camne nak bebel panjang2 ni???

J.M.R said...

kn tunggu line clear dulu la kan..hehehe

~Siti Hajar~ said...

pindah lagi...??? naik pangkat kot...jeng jeng jeng ..hehe

km tgu line k.ena clear ok..

ita cutevirus said...

siannyer ena...
takpe la..
malam kang on9 ye..

Fieza79 said...

alorr line tak clear pulok..! ni kena maen ngendap2 la nie...hehe

ardinihumaira said...

hehe takpe balik umah akak online :D

mzhany said...

owh bertukar tmpt duduk kah? hany skrg line clear, tp ni sementara jer, kembali tempat asal dah tak clear dah...ish ish

wahida said...

setiap tahun kena tukar tmpt duduk ke ena? huhuhu, sedih lak saya dgr, keep blogging tau!!

nza said...

hu.hu.hu....sedih la.

mamalieyna said...

hukhuk..opis eina pun berura2 nak pindah, kekunun hari ni la..11.1.11..sekali, tak jd lg daa..

skrg ni mmg line tak clear lgsg, so mls nak bukak, time rehat je boleh..