Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 17 January 2011

B.O.S.A.N


Korang Bosan ker mai ini?
Ahahahhahahahha..
Pesal la tanya soklan camni kan!
Kang ada yg jawab bosan kangg
Kamu sentap plak ena oii!!
Erm.. tapi kali ni ai tak sentap la
Sebab sendiri yg rasa bosan...
Korang apatah lagi.. 
Tu la.. bila penyakit "M" menguasai diri.. 
Sudahnya entry ni mcm ni saja lah!
Haihhhhh!!




Note: Nak p makan pun bosan gak ni.. Camner?? Nak makan roti fiber tadi pagi lagi la Malas kan!.. hadoiiiii!!






14 Ulasan:

Mama Hanim said...

isnin mmg cmtu kan ena.. hehe..
xpe2, ptg skit mood rajin mai la tu kot.. jom makan..

ieda said...

huhuhuh dik .. sama lah .. sib baik akak arinie bos tadak .. layan BW lerrr

~Siti Hajar~ said...

aik! nk makan pun bosan, parah dah ni..huhu

km hr ni xbosan sbb km ada potluck party hr ni...hehe..yeaaaa..

ardinihumaira said...

dni tensen hari ni,... ado masalah tukang pos kangaroo bongek huhu

LiErOSe~QiEmi said...

makan pun malas ker??? ishhh kronik sakit tu ena haahaha

umialya said...

naper ni?? mesti ader yg x kena.
hu3

LyNn HaMzAh said...

meh datang JB ena...leh kita borak2 hilangkan bosan ena tu...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Syuh syuh syuh... pi jauh2 sikit mood bosan tu... hehe

Nida said...

Salam ena..

Lama sungguh Kak Nida tak singgah sini... sebelum ni takleh masuk blog Ena sebab Malware detect

NzA said...

selagi n3 kluar oklh tu ena....

Dilla Ady said...

ari ni mood kejap okeh kejap tak..huhuhu..

Ena said...

Kawan2..

Mood tuan umah ni.. tenggelam timbul daaaaaaaaaaaaaaaa... kejap ok kejap laghi KO.. ;P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie eida sibuk la kak..xsempat nak BW pagi tadi..nie baru dapat BW dengan aman skit...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

isnin memang monday blues semua yang dibuat rasa bosan...