Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 26 January 2011

Baru Nak Bersiaran.. Wuwuwu.. Jalan2 Ke Zoo Negara - Part 1 -



Salam..


Time org dah ready nak balik sy baru dapat jengah sini.. sob3x.. so, layan gambo yg dah basi je la yeh!.. apa nak buat kan!.. Mood terumbang ambing bak berada kat tengah laut nun tu kan!.. ok la ni.. ingat tak de dah n3 arini.. asyik dok lam draf jekk.. hoho.. 



Sebelum masuk.. mai kita posing dulu.. lalala.. ^_^

Irfan dok tunjuk2 apa yg dier nampak kat dalam tu.. 

Rabbit!.. comel!!

Saper tak tahu ni apa???? haha

Alolorr.. comeinyerrr.. siap pandang camera lagi.. :D

Tu diaaaaaaaaaaaaaa... baik punyer nganga.. scary weyh!




Auntie semua.. Kakak & Irfan dah penat, baru sikit tawaf nie.. nanti sambung lagi yeh!.. ;P





Note: Kami P Zoo Negara ni pada minggu ke-2 Januari 2011








18 Ulasan:

eMMe said...

tatau pun Ena nak gi Zoo, tau mE minta tolong Ena sampaikan Salam kat kawan lama mE dia keje kat kaunter Zoo tuuu..huhuuu...best tak zoo skrg? time mE gi dulu, 'kawan2' mE kat zoo cam tak ceria je, siannn...rasa mE nak lepaskan je dowang yg terkurung tu, hahahaha...

ardinihumaira said...

wahhh badak ngangaa :D

MRS. K said...

kite punya entry zoo pon sekerat jalan je sempat buat.. hahaha..

~Siti Hajar~ said...

bestnyer p melawat binatang...pandai irfan posing, cute je..

eeeiiiii scary tgk badak tu baeekkk pya nganga...blh ngap camera tuh..hehehe

aiDieNa said...

Zoo cam dulu jugak kan.. tapi gambar² cun.. :)

@e_da said...

dekatngan umah sy nih

LYAfrina said...

ena.. comelnyer ikat rmbut kakak camtu..kiut je nampak..
ena kemain g posing yer...

ieda said...

best2 .. dekat ngan umah ena yer
waa sib baik akak dah pernah gi zoo nie :))

zh-ena said...

bdk2 mmg suka tgk binatang kan..enjoy
tapi tu la klu nak tawaf 1 zoo negara tu mmg patah kaki dibuatnya

Fieza79 said...

lorr...baru nak publish ye ena...

best nya gi zoo negara..mcm2 binatang ada kat sana kan ena...bdk2 ni yg tk penah2 smpai lg...

mamalieyna said...

baru perasan ada pesanan tn rumah kt atas nun...alahai ada pengskodeng lg ye ena..herm..eina lak malas dah nk tulis kt blog tu wlupun dah tau ada pengskodeng..

oooh ke zoo negara lah! bestkan..tp lotih berjalan tu..huhu..nak2 skrg ni kalau panas, panas betul then hujan plak tiba2..huhu..tak menentu cuaca..

tcre!

Mama Hanim said...

bestnya jln2 kt zoo cmtu ena.. jeles nih.. dh lama x gi zoo..

Ietams said...

best mmg best kan.. tapi dah tak berapa berseri macam dulu-dulu..
kesian zoo negara..
org kata zoo melaka lagi ceria sekarang ni..
idam juga nanti-nanti mau ke zoo melaka

MrS. F!zA said...

duk pk2 nk sggah zoo taiping msa otw blk kedah..tp belum dpt kpstian..ekekeke

k.ena, leh tk tnya abg k.ena lens ape yg dia pakai shoot gmbr cmni?

sbb duk berkira2 nk bli lens yg blh gna jauh n dkt..tp yg mmpu la..hahaha

Ena said...

Kawan2,

a;'a la.. zoo mcm dulu jugak tak banyak berubah..

Ena said...

mrs. Fiza,

Nanti akak tanya husband akak yeh!.. tp kalo tak silap, gambar yg atas tu guna wide lens.. pastu ada lg lens yg lain tp apa ke namanya ntah.. hehehe.. nanti akak tanya yeh!.. :D

MrS. F!zA said...

ok nti akak tnya lens tu punya range.. huhuhu..nak ushar2 kot mampu bg kt hubby..ekekeke

NzA said...

mesti si tecik tu seronok tgk animals.....