Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 13 January 2011

Amacam KR dan MERAH Malam Tadi???



Salam..


Selamat pagi.. :D


Ada yg pergi KR ker semalam.. Mesti la ada kan.. salah sorangnya Nana aka ibudamia yg always lucky GA & Contest tu kan!.. hihi.. Sy???? erm... pergi Pergi Pergi!! Yeayyyy!!! Dalam Mimpi je la.. erk???? ahahahhaha...SEBAB??? dah pergi dah last 2 week masa Besday Girl.. ngeeeee.. time tu kami makan kat KR Keramat AU.. (",)


Memandangkan gambonya lom ditayangkan, so leh la tayang gambo arini dah kebetulan ngan semalamnya KR tu kan!.. kebetulan eh! banyak betul kebetulannya.. time tu gak kami boleh la ala2 MERAH gak.. tp huby je tak sbb blue color.. hoho.. tp masa tu tak de promotion apa pun.. huhu.. 


K la.. layan gambo yg tak seberapa je la yeh!..


 order 2 tp yg sampai cuma 1.. cehhhh!! blh plak dia lupa.. pastu bila kami panggil dia kata kena tunggu lg 45 minute! huhhhhh! tak de maknanya nak nunggu sbb time tu pun dah dekat jam 10.00pm


 so, sy tukar kpd spageti je la.. tapi sedap! ;D


 Yg ni wajib order la kalo makan kat sini or pizza.. mesti ada punyer.. peberet anak2 dan seisi keluarga.. eh! bread tu dah ilang 2.. dah kena ngappp dulu.. muahahhahaa..


 Order 2 je.. sbb sy ni jarang minum air time makan (kecuali sarapan pagi) nak2 kalo dah ada soup.. 


Kakak pink dan adik merah.. erm.. Boleh la.. TAPI?? Susah tul nak suruh pandang camera eh! hp je.. ermm..
















&













last but not least! weeeeeeeeeeeeeeee!!!
Ada MERAH kan! tp tak matching plop! huhh!
Gambar ni si kakak yg snap tp ummi lom nganga lagi dah snap! cehhhh!! abah plak yg nganga lebih!! kui3x..




Sekian dulu.. celoteh pagi nie.. ;P







25 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

wah...lapo lapo lapoooooooooooooooooo

Echa said...

makkk aiii.. pepagi da ada gambo KR... bes nyeeeeee... rasa nak makan je la... ishhh.. ena ni memang.. huwaaaaa...

aibaks said...

hehe.. best nye de gathering kat kr ye.. tiap2 minggu wat perjumpaan ke ena? dekat gak keramat..tapi jem la klu ikut mrr2.. huhu

nota kaki: "abah.. klu ummi tak mau makan.. meh suap kakak la.." kata si kakak denga manja... hehe

LyNn HaMzAh said...

pagi2 ena dah buat lynn lapar...huhuhuhu...

Fieza79 said...

wahh ada makan bersuap pulak kat sini...hehe

laporr la Ena...

LYAfrina said...

SDAPNYERRRR!!

ROMANTIKKK UUUU!!!

MrS. F!zA said...

wah k.ena terjah jgk eh..kami tk p pon..msg2 kul 9 dah lena ngantuk sebab telan ubat..ekeke
lomantiknya adegan suap tu..tp ape pasal 2,2 cam gaduh je..haha

☆ lieya latif ☆ said...

TU LAA ena...tingin gak nak pegi...tapi tu laa dah tau dah sure Q panjang giler....huhuhu...takpe laa...den lupe kan laa niat murni tu hehehheheheh

auww sweet pic ena suap2 tu....cute!

MRS. K said...

last makan KR bulan lepas kot.. huhuh.. KR kat alamanda slalu je penuh. kadang kena tunggu turn

Dilla Ady said...

tak penah lagi ke KR..sian kan...kt kluang takde la..

kalu nk mkn kena ke batu pahat...

alolooo...romantiksetik tu makan suap2..hihihi

eT said...

p join semut merah kat plaza alam sentral..heehe

wahida said...

oh spagetti tu...memanggil2...ena, saya pun kalau ke KR atau PH mesti order mushroom soup tu..wajib sbb anak2 suka...
wah...romantik la uoll...

NM02 said...

lama sungguh tak makan KR. eslemon tea dia terbaik!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sweetlah mkn bersuap tu.. :)

Ena..sedap erk.spageti KR..hari tu ktorg pernah mkn..mmg x ngam dgn tekak kami berdua..sedap lg spageti Pizza.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bukan main romantik lagi acara suap2 gitu, mesti kakak yang tolong snap gambo ek

Dunia Mayaku said...

emm romantik nye...

umialya said...

yap, romantik g2

eMMe said...

sweetnye makan bersuap...so romantic la Ena n Hubby...i like...

Kaseh NazLieza said...

xsmpt nk g la kak..bz jer..tp okla akk dh wakil kn pegi..eheheh

d_tieah said...

Comel anak akak..
Huhu..
Perghhh, sedap giler mknan tu..
Kalo dpt mkn utk lunch ni mesti ngantuk msok kje pukul 2 sbb kekenyangan..

rATu kEBaYA said...

sweet je semua...

ardinihumaira said...

air tuh lawanyeee :D
psst rumantis !

mamalieyna said...

yummy!

jeles tgk pic last tu..hehe..sweet betull! ^_^

zura@iwan said...

bestnya dpt gk KR....amboi2...romantik arr..bsuap2 gitu...

nza said...

emmmmmmmmmmmmm...yum.yum.yum....