Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 18 January 2011

Akhirnya Siap Jugak Entry Ni.. ^___^


Ni entry basi.. sbb 2 gambo teratas tu adalah  citer last year punyer... hoho.. tapi bukan selalu dapat kan.. kena la share kat sini jugak wat kenang kenangan.. :D..



 Ini Adiah dari k.Fieza79 ni.. Dah siap dok la gantungan.. hehe.. bertambah lagi.. Ai like!!! tq kak.. :D



 Ini pulak dari Dni or ArdiniHumaira.. ni.. selamat jadi 'arwah'.. keh keh keh!! .. Tq Dni..








&






Yg kat bawah ni lebih sikit so, gambo nye lebih sikit la.. sbb jakun benor bila dah dapat tu kan!.. ngeee.. Hah!.. tengok je la apa ke benda nyer yeh!.. ;P..





Yg ni.. diterima dai Izan @ Cik Mot.. Fuhhh!! rasa cam tak caya jekk sbb dapat terus ke tangan ni tau.. hehehe.. dan ni antara yg sy idam2kan juga tau! dok usha jekk.. tak sangka plak leh dapat.. Thanks izan.. macam tau tau je kan!.. ahahaha..





Fuhhhh!!!.. akhirnya.. selesai gak tayangan nie..






Note: Maaf ler.. lama benor dok peram.. pd hal bukan banyak sangat pun.. tp nak kuarkan & publlish kat sini.. abis peluh jantan menitik.. hik3x.. Iyorrr lah tu.. dok lam aircond yg sejuk beku ni mana sempat nak berpeluh! cehhH!!.. 
~ auto post ~



24 Ulasan:

CWM Safari said...

banyaknyer adiah dier.

kapal terbang dier ada tayar la..

ciK mOt ©™ said...

hahaha...dah berkulat ni...

Fieza79 said...

bangga nya... adiah kfieza tu..hehe simpan la buat kenang kenangan ye..cewahh..

MrS. F!zA said...

pheww!! dpt kpl la..eh tk aci ni :p

ieda said...

aah banyaknya .. best2 .. nie menang contest ker dikk ?? :)

Kaseh NazLieza said...

wah...byk koleksi akk ea..

eMMe said...

wah! Ena, manyak nye collect hadiah...antaranye dari izan, i kenal dia, pemes kan izan nih,hehehe...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

nok gok kapal terbang tuuuu

ardinihumaira said...

rindu lak nak bersoy collagen. dah habis stock dni hehe

LiErOSe~QiEmi said...

banyak hadiah.. wahh tepaling best dapat model aircraft tuu.. fuhhh

aibaks said...

wa.. cik mot bagi replika kapal terbang tu ker? cik mot.. nak gak satu... huhu

wahida said...

wah...byknya gift ko ena....jeles mak, nyah!! bila la turn aku nak dpt...kehkeh...

Dilla Ady said...

wahhh...untng ena dapat byk hadiah...

bertambah la koleksi ye..

MAMASYAZA said...

wahhh bestnye dpt byk hadiah, simpan elok2 buat kenangan

mamalieyna said...

very2 nice! congrate..bertuah badan! hehe..

~~*Lady Salwa*~~ said...

wah, banyak dapat hadiah nih... best best...

dah lama tak merasa menang GA... hehe. dah tu, sal malas nak join, camna nak menang kan...

IrFaN CoMeL said...

nak jugak plane....hehehe..

kakpah said...

uhuhu.. tak saper pun nak bagi kat kita..

mzhany said...

huhu lama peram tuh...xpe jadi modal bila xde idea utk entri

Nida said...

Syoknya dapat hadiah...

Ena said...

Kawan2,

hehe.. punyer la lama peram kan!. hahaha.. tapi masukkan jugakka la kat sini.. benda bukan selalu dapat pun kan, nak2 sy ni jarang join GA or contes.. ni pun bukan sbb tu.. tp sbb rajin jengah umah kawan2 kot!.. Alhamdulillah.. ada juga rezeki dok mengomen ni kan!.. ;D

Mama Hanim said...

byk tu dpt..jeles ar..hehe..

seb baik dpt jugak dri cik mot last week.. tp ena lg special la, dpt k.terbang tu..kui3..

Redbloodsnow said...

wahhh best arrr gnie. byknyerrrrrrrrrr hadiah dia dpt dr bloggers :)

chugie said...

banyaknye hadiah ena dpt.. sy pun ade jugak, x enterprem lg ni!