Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 22 December 2010

Wednesday Blues!! Boleh???? ;P


heheheh.. naper gelak? tu tajuk entry tu!! 
^_^



Salam..



Selamat Pagi...
Ari yg sangat sleepy.. huhu.. 
Malam tadi lepas je post entry NIE..
Kami ke KPJ Kajang Specialist Hospital
P tengok Biras yg baru saje operet 
Dah bbrpa hari dia kat sana
Baru malam tadi kami berkesempatan
Tu pun asalnya huby ada kijer lain
Tp sy minta huby postpone malam ni
Itu pun lepas jumpa sorang dari customer huby


Zassssss!! kami ke sana.. tapi 
Agak kelewatan la juga sampai nye.. dah jam 10 lebih camtu..
Nasib baik private leh jer masuk kalo tak???? lu pk la sendiri
Lebih kurang sejam kat saner.. kami pun balik la
Tu pun huby dah siap terlena sebelah Ipar dia.. hoho..
Sampai umah dah jam 12.30.. huh!!
Wat itu dan ini sedar2 dah jam 1.30 pg.. adeihhh!!





Note: Tak tau nak sarapan ngan apa lagi ni.. 
semalam dah tak sempat nak mamam.. 
sempat minum secawan Radix sajork!.. huhu..




18 Ulasan:

eMMe said...

Ena, are u sleppy2x
brother wan2x
morning.....this morning i fell great
hehehee~
selamat hari rabu ena...

LYaFRINA said...

boleh je ena...
lya bluesss seminggu nih!!
letih sgt. packing brg lg, utk pindah k bgunan pjbat baru.. & dlm masa y sama tkejar nk siapkan keje plus dgn tubuh bdan y x sihat.. adoiiii... sabo j la..

jom minum dulu..

ciK mOt ©™ said...

sarapan makan sekut jek ni...

ieda said...

ahahahah dik jom pekena roti canai telur satu .. akak 1st time nak makan roti pagi2 nie .. selalunya makan waktu ujung minggu jer .. :))

Fieza79 said...

sure mengantoks sgt pg ni...

Dilla Ady said...

tak leh tido lebih dari kul 12 pagi..kalu lebih jek, konpem esok gi keje, bonyok jek muke sepanjang hari diselang seli ngan menguap tanpa henti..hihii

hajarus said...

hari ni hajar rase cam segar bugar pulak.. hehe...

umialya said...

x smpt lg nak sarapan, bz giler tp smpt bw jap je.. psssstttt!!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

waa masyukkk la hubby mek na
ade ramai kastemer..ehehe

mek na, 1.30 pg sy lom tido
mat rafiq ajak main bola..grrrrr

kak ina kl (1) said...

sekarang ni memang cepat masa berlalu..terutama bila duk depan pc/laptop

Redbloodsnow said...

Psstt...boleh aje wednesday blues...haha. mcm z lah ari² blues...kehkehkeh

btw, hope ur biras will recover soon...aminnn :)

zura@iwan said...

nasib baik private spetal kan...leh masuk lg....

hopefully r biras cpt sembuh..

NM02 said...

awak, tak sudi ke follow kita balik?? sedih tau...

☆ lieya latif ☆ said...

tu la ena...kalo mlm tu aktiviti n mase berubah sikit sure efek time pagi kan...mcmlieya gak la.....takpe2 kang kul 1 kalo ngantuk amik nap jap yeak...

MAMASYAZA said...

akak ni dah seminggu asik bluess aje, tak de mood nak g keje, badan rasa tak bermaya

Mama Hanim said...

lapar ni ena..td x bekfes, lunch pn blom..huhu..

ardinihumaira said...

dni lom layan blues lagi. kepala wenggg dengan exam semalam. ingat nak tdo jap lagi layan blues :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie eida bangun lambat..hehehe cuti..:P