Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 22 December 2010

Tak Dapat Nak Follow Time Kijer!! Huhuhu



Short update ni..


Mohon maaf pada teman2 baru yg sudi follow ke sini.. 
Sy nak maklum kan, sy tak dapat nak follow waktu ofis hour.. Tak tahu kenapa tak leh nak follow.. TAPI InsyaAllah.. kat umah sy akan berbuat begitu.. Cuma, sy pohon kalau boleh tinggalkan LINK nya.. mudah utk sy jejak semula.. sbb sesetegahnya hanya masuk & follow tapi tak de link dan tak say apa2.. huhu.. sian sy tak leh nak jejak semula.. 
K la.. itu saje.. :D






Note: Entry, still kebizian la kononnya nie.. ;P



8 Ulasan:

chugie said...

siannye.. xpe, balik umah bleh BW ek?

LyNn HaMzAh said...

x per ena...dah hujung tahun nie memang ada busy sket...

Mama Hanim said...

relaks ena, bleh cover blk kt umah nti kan.. btul x?

ardinihumaira said...

meh dni tulun bw :D

mamalieyna said...

aduhai..eina lg la skrg ni, kwn2 lama pun tak smpt nak follow n3 mereka..apatah lagi kwn2 baru..aduhai...rasa bersalah lak kan..huhu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak bz ke.??? eida tengah melepak2 kat umah nie..hehehe layan amani..

wahida said...

fuiyooo, ramainye follower...

baincardin said...

Jom layan 'Part 4' plak. ngeeee....^_^