Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 2 December 2010

Sessi Menggedikssss... :-P



Owh.. ini entry gelik santai di petang hari nie..
muahahahha..


gambo2 dari camera my colleaque.. eh! semalam pon sama sbb sy tak bawak camera & hp sangat la kureng kualitinya pulak.. so, alang2 org dah nak snap tu.. jgn la jual mahal yer tak? hehe








Terserlah ketinggian & kelebaran sy kan!.. ngeh3x..  
Pemilik gambo adalah dari hp jejaka kat sebelah sy tu.. dan dier merupakan speaker ke-2 utk group KIK, KPKK..




Note: Perasan tak kelebaran sy dalam semua pic ni?? muahahah.. baju lebar ker sy yg lebar?? kui kui kui.. psst!! tak nak ngaku la dah lebar.. so, cakap je la baju tu yg terlebih lebar okeyh!




18 Ulasan:

Dilla Ady said...

ena.....santeknyaaa kamuuuu...di dalam blaus merahhhh pulak tuuu..i likeee...nnti cek2 baju tu tau..kalu ilang dilla la yg rembat...(nk rembat britau dulu..hahahhaha)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cunnya akak....jeles taw...

ciK mOt ©™ said...

bila nak kurus cam ena ni...arghh jeles

Ieda Al-Habsyi said...

manisnyer titik lalat ena, takmo taip t**i, hehehehhe! :)

eMMe said...

untungnye org kulit putih sowang nih
pakai color ape pun cantik, menawan, menggediks, hehehehe....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

baju tu leborr....*jaga ati kawang* agagagagga

Nana said...

kak cantiknye...
baju lawa
makeup pun cun!

LYaFRINA said...

COMELNYER ENA..
NAMPAK MUDA REMAJA...
CUN..

LYaFRINA said...

COMELNYER ENA..
NAMPAK MUDA REMAJA...
CUN..

Fieza79 said...

ena mmg cun..!

Izan Ishak said...

ena...makin cunlah bila tgk piccas kat sini..lebar? baju je tu~

kella said...

cantik tertarik... :)

LyNn HaMzAh said...

mana ada lebar...cun jer lynn tgk...

~Siti Hajar~ said...

xdelah lebar, comel je k.ena ni..tmbh2 lg k.ena pakai merah ang ang, terserlah keanggunan tu..

cantik2 hasil snapan kwn2 k.ena tu, clear je..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cantekkkk..
slim melim, cam blom kawen lg!..

ardinihumaira said...

kakkkk!
lawanya baju :D

MrS. F!zA said...

tang mana lebarnya kak?xnampak pon :p

comei mcm budak2 belasa je kalo dibandingkan akk dgn yg lain tu..ekeke

Ietams said...

cantik..