Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 24 December 2010

Selamat Bercuti!!



Kemana kalian sempena Christmas ni? 
Syok nahhh jalan2.. :D Sy tompang happy aje la..  Kami hanya cuti2 di rumah saja..  Macam weekend yg sudah2 jugak..  ;( 
Eh! tak la sedih pun saje je.. heheh.. :)


Arini hubby dah start otstesen lg tak pe 
Demi Rezeki Utk Keluarga, Kami relakan juga seperti biasa.. ;D


Mrmm.. Ada yg bercuti panjang menghabiskan cuti yg ada yeh!
Penuhilah cuti2 dengan perkara yg bermanfaat yeh! hehe



K la.. 


Selamat Bercuti Buat Semua


Berhati2 Di Mana Saja Berada



&



Ingatlah Insan Yg Tersayang




Ceh!! mcm iklan la pulak..^_^



Note: Buat hubby, drive carefully ye! ;D



11 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Selamat bercuti & berhujung minggu jugak ye akak...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kita balik peyrock
ade kenduri kawen kat kamporr
sambil2 jenguk mak mertua kat teluk intan
jgn jeles ye mek na..weeeeeeeee

Fieza79 said...

tkpe2 ena...ada geng, fieza pon tk g mana2 esok....lusa dh kena teman Irfan amik test bertulis kat sekola...

ptg ni baru nak cari brg2 sekola Irfan..teruk btol kann..

Fieza79 said...

tkpe2 ena...ada geng, fieza pon tk g mana2 esok....lusa dh kena teman Irfan amik test bertulis kat sekola...

ptg ni baru nak cari brg2 sekola Irfan..teruk btol kann..

wahida said...

hepi gud weekend dear...take care!!

Asrul "iLham" Sany said...

selamat bercuti juga ya...

saya cuti sehingga dapat keje...hoohohoho

nza said...

cuti ekkk???? xprasan lak, nk wat camne dh sbln lbh cuti...hi....

Anonymous said...

Tima kasih sayang...dari hubby..

kakpah said...

rugi ek cuti hari sabtu yang memang dah cuti...

Dilla Ady said...

slamat bercuti dan berhujung minggu ena!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

dah plan tapi tak tau menjadik ke tak sebab la ni petang je hujan so harap2 cuaca ok je