Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 29 December 2010




Sana sini duk citer pasal bola.. 
Blog time ni pun banyak yg sepi.. Sbb pakat dok kerumun depan tv.. Kan kan kan!! Sy jer terhengeh2 lg nak buat entry.. bukan ada sapa nak baca pun.. Tapi tak per.. sy la yg baca.. hehehe..  Exceli sy nak gak layan bola.. Tapi??? erm.. Huby tak de la plak.. Bila sy rasa mood tu memuncak nak tengok kan! Tak de geng pulak.. Skrg vb mcm biasa di konker oleh anak dara & teruna tu.. Pd hal dua2 dah mula tak sihat.. Dah terjangkit dari abahnya la nampaknya. Dah kasi ubat dorang still lg cergas!!.. Ingatkan tido lerr awal kan!.. maklumla.. UBAT!! Biasanya kan budak2 akan TERLENA sekurang2nya 1/2 jam.. Tapi dua beradik ni dah sejam berlalu.. mcm tu jugak! Lg dorang agresif ada la.. huhu..




Note: Kompen La Sokong team Malaysia.. heheh.. 
Malaysia Boleh!! 
Tetiba plak.. (",)



4 Ulasan:

Nana said...

heheh tu blom tgk kt fb rata cite psl laser hehehe

ciK mOt ©™ said...

proud to be malaysian...yeyyyyyy

Izan Ishak said...

salam ena, kat sini tgh tgk bola ni. muhaimin ngan ayah dia mmg tegar bola betul.

ardinihumaira said...

yeay bola menang :D