Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 20 December 2010

Salam Isnin Uols..



Salam..


Isnin kembali lagi.. Alhamdulillah.. ^_^


Gara2 kebosanan semalam, sy hanya abiskan masa tengok tv tp fikiran melayang entah ke mana2.. Bila huby balik, huby ajak kuar tp tak tahu nak g mana.. sy ni susah sikit bila di ajak keluar tp tak ada hala tuju.. Kalo ari tu ari Sabtu or Ahad, memg sy layankan aje.. Ni esok (arini) dah nak kijer.. so, tak mau la berpeleseran camtu... melainkan dah tahu hala tuju tu ke mana.. Pastu pk2 nak ajak huby p beli buah, tekak rasa nak makan buah sangat2 tapi anak2 pulak ketiduran gara2 tak tido di kesiangan.. Lepas maghrib dua2 dah belayar.. mrmm.. sudahnya sy layan bosan makan jajan lg sambil tgk tv.. hahahah.. Eh! tu citer malam tadi.. arini baru nak taip! huhu.. Bukan apa malam tadi memg bosan tahap nak on kan lappy pun Malas!! aiyooooooooooo!!



K la.. nak p cari sarapan jap.. tu pun kalo berkenan di hati.. kalo tak, ermmmm....



21 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

selamat pagi ena...jom sarapan...

ardinihumaira said...

dni lom sarapan. ngah gigih bw datang cni kak. pasni ada exam. tah2 besok dni hybenate :D besok 2 paper. mamtik nak study huhu

mamalieyna said...

Morning ena! selamat bersarapan..eina udah..siap tapau laksa bwk mai tmpt kerja..hahaa.. =P

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

isnin yang boring tak de mood nak keje monday blues

hajarus said...

salam isnin k.ena.. :)

Nana said...

samat ari isnin kak
malas tol nk g koje rini hehe

eMMe said...

morning,
Selamat hari Isnin!moga hari ni rajin dari semalam, hehehehe....
jgn malas2 yea, semangat!!!!yeah!!!

LyNn HaMzAh said...

morning ena...weekend baru nie pun kitorang memerap jer kat rumah...bosan betul...

kakpah said...

dah isnin dah? wuih.. cepat nyer..

yunz_02 said...

slmt ber-bepkes yeah :D

LYaFRINA said...

selamat pagi!!

Dilla Ady said...

salam isnin ena..da siap sarapan nasik lemak..huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

kite dah sarappp
roti telur satu!

☆ lieya latif ☆ said...

selamat pagi ena...dan selamat bersarapan....

umialya said...

salam.. selamat bersarapan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

monin akak...semalam eida g jalan2 kat genting..best gila....heheheh

rATu kEBaYA said...

morning ena... selamat bersarapan dan bekerja

~~*Lady Salwa*~~ said...

Salam pagi isnin akak...

Sal lak semalam petang je kat umah...

pagi & malam kuar... hehe. pastu badan lak jadi tak sihat... huhu

chugie said...

mesti dah sarapan yang heavy ni kan? :D

eB@mamaAerish'n'Aed said...

oppps dh tengahari la plk....

jemput amek awards khas yer... tq

http://mamaaerish.blogspot.com/2010/12/little-fingers-special-awards-1.html

Fieza79 said...

lambat masuk sini..

tiap2 minggu asyik jenjalan pon boring jgk kan smpai tktau nk tuju ke mana kan..lepak umah lg best..hehe