Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 29 December 2010

Pandang Lah Lihat Lah! Tiru Macam Saya!! Haha..


Hehehe.. Pandang Boleh,  Tiru JANGAN!!
^_^




Ummi sy tengah dilanda kebosanang!! 
Jadi ummi telah cari koleksi gambo2 sy utk buh kat sini!! Yg pasti semua gambo2 ni ummi tak pernah tempek lagi.. ada sesaper rindu wajah bulat sy tak??? ekekekekke.. Mcm2 mood ada kali nie.. Tak sangka pulak, sy ada mimik muka mcm nie.. Makanya sy ni normal kan! ngee..




Arhhhhhhhhh... Tensinya.. Bosannya sy! Ummi ni asyik snap2 jekkk.. Haihhh!!




 Sudah2 la tu ummi.. hoho
Kesian kat ummi sy sbb sy tak behaved time nie.. Ummi suh duk diam tp sy nak ikut kakak tawaf kat dalam kfc tu masa abah p order.. Comei tak muka sy time ni? Huhu.. sy pun tak suka..



Skrg mood sy baik.. dan sy behaved jer time nie.. cer cari kakak, jumpa tak? tak kan! sbb ummi tak bawak.. tu sbb sy baik jer! kih kih..






&






Best!! sbb?? Dah abis daaaaaaaaaaa...
erm.. Lentik kan jari sy? ;P





Tu jer la.. sikit jer ponggg.. banyak2 kangg semua bosan pulak.. dah bosn ker?? yer la yerla.. sy majuk la.. sy pergi skrg!!





Daaaaaaaaa...








Note: sepatutnya entry ni kuar jam 2.00 tadi tp tak kuar2 sekali check steady je dengan mood draf.. kui3x..







9 Ulasan:

eMMe said...

irfan the very lucky boy~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

comelll makin encem..
tamola tiru irfan..:-P

Redbloodsnow said...

alololo irfan! kak E, pic irfan kat #2 tuh cam ala² anak omputih taw....hehe.

Dilla Ady said...

hihihi...encem dak irfan..

nk cubit pipi bam bam tu leh tak?

nieda said...

COMEL

chugie said...

tembab die time ni ye..

psst: kuih siput tu rasa die cam kuih gunting/ kuih bawang.. masin + pedas + ade rasa daun kari.

LyNn HaMzAh said...

selalu gak entry lynn jadi mcm tu...huhuhu...handsome irfan...

~Siti Hajar~ said...

Alahai irfan...teringat Danies notti sy plk..

Mamamya said...

aduhai....so hensem boy... ;D