Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 16 December 2010

Never Forget




Every night and every day
Never forget to say
Lailaahaillallah

(Nothing worthy of worship except Allah)



When you’re walking down the street
And you see the clouds in the sky
Praise Him and always repeat
The name of The Most High
And say with every heartbeat
Lailaahaillallah


- Chorus-

No matter where you are or what you do
Remember Allah is watching over you
He’s the Light of Heavens and Earth
He’s the first, and He is the last
Obey Him and always say
Lailaahaillallah

- Chorus-

Lailaahaillallah
Lailaahaillallah
Lailaahaillallah
Never forget to say
Lailaahaillallah

-Chorus-

Lailaahaillallah
Lailaahaillallah
Lailaahaillallah



Duet: Maher Zain ft Mesut Kurtis



Note: Lagu ni antara lagu Maher Zain yg sangat sedap didengar.. tapi asalnya lagu ni nyanyian Mesut Kurtis, dan dinyanyikan semula secara duet bersama Maher zain. semua lagu2nya tak jemu didengar.. Dalam rumah, dalam kereta.. kat opis.. semuanya hanya lagu dari Maher zain..  Anak2 pun dah mula hafal.. tapi hafal cara pelat dorang la... ;D


Note: Maaf, kami kat sini tak dapat nak download apa2 lagu.. semuanya dah kena blocked..




14 Ulasan:

mamalieyna said...

eina sefamily pun suka, balik2 CD lagu dia diulang2 pasang..best! ^_^

ciK mOt ©™ said...

tulah ena...asben izan memang minat giler ngan maher zain ni...

Izan Ishak said...

kami pun dah beli CD. serius best, anak2 pun dah hafal~

LIP (^_^) said...

memang lagu dia best2...sesuai tuk bebudak sekarang nih..

LyNn HaMzAh said...

belum beli CD lagi tapi insyaallah akan beli nanti...

Dilla Ady said...

lum beli lagi cd die, tapi suke jugak dengar lagu2 die..tenang jek rase jiwa...

aiDieNa said...

Akak pon suka lagu Maher Zain nie.. budak² pon ekot hafal.. hehehe

eMMe said...

eh, me tak penah dgr lagi lagu ni Ena
best ke? ni yg nak dgr nih...tQ...

MAMASYAZA said...

anak2 akak pun sekrg bukan main suka sgt ngan lagu maher zain tu

eMMe said...

Ena check ade ? me check takde la, kasi link dear....

Ena said...

emme,

Taip je cam kat bawah ni kat you tube tu:

Never Forget by Maher Zain ft Mesut Kurtis

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak...tenkiu datang umah eida..akak dah ok ke?? take care k..sayang akak sangat2....

zura@iwan said...

sedap...suka lagu maher zain gk...

pstt; lama x mai sini.....dh berubah umah...tp pepel ttp ada...

Mama Hanim said...

mmg best semua lagu dia kan..suka dgr..