Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 23 December 2010

MALAS



Arini..
sy rasa cam malas tahap.... tahap... ????? 
sambung la sendiri.. ngeeeee..
Seyes ni tak tipu.. 
Kalo tak takkan ada entry nie.. kan kan kan!! ;P
Tapi kijer2 bayaran dah settle dah setakat nie..
Rekod manual je slow sikit arini..
Abis 1 page, jengah sini..
pastu sambung psge seterusnya.. huhu


Nak "jalan2" cari teman baru tok leh pulak 
SBB .. boleh masuhk & tinggal kan jejak
TAPI tok leh nak "IKUT" ^_^
Kalo nak IKUT jugak kena tunggu balik umah la jawabnya
Ala sama cam entry semalam la kan!
Ada citer pasl nie..


Mata dah segar ni.. baru pas pekena Kopi
Kopi lagi?? ye! TERPAKSA!! Tapi kopi radix tak pe kot!
Erk??? heheh..





Note: Dah tu ena.. p wat kijer.. asyik ngadap sini jekk! ada je tu yg dok skodeng, sat g dier p report kat big bos, baru padan muka.. hahah.. "eh! kamu!! jgn busuk ati yeh! sy tak kacau kamu.. so, kamu jgn kacau sy.. "



14 Ulasan:

MRS. K said...

try pi terjah blogshop, mesti segar bugar.. hahahaa

aibaks said...

hehe... tul gak tu... gi la wat keje ena.. blog ni suke2 je..

IrFaN CoMeL said...

saya pun super malas....
dah pk nk wiken jer...

umialya said...

kdg2 mood kita x menentukan? xper le ena.. g le wt keje dl

aiDieNa said...

Sejuk² nie mood nak wat keje mmg kureng.. mengecut jer.. hehehehhhh ;()

ardinihumaira said...

hehe...
dni tak report kat big boss... takpe ;p

kak ina kl (1) said...

periuk nasi nak gak jaga dik oi..blog ni suka-suka ajerlah..

zura@iwan said...

uitt...jgn malas2...hehe....

LyNn HaMzAh said...

kerja jgn x kerja...hehehe...

Ieda Al-Habsyi said...

i sgt rajin hari ni sebab bos takde, hahahah :)

eB@mamaAerish'n'Aed said...

bencinyer org g2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la ngan eida kak..malas nie..mood cuti jerk nie...

Mama Hanim said...

esok kedah dh cuti..hehe..

Izan Ishak said...

ena, takpelah kalau pekena kopi radix. ok kot.. sedap tuh!

izan pun tgh malas tahap...tettttt.. tenet la ni slow sgt lah...hish!