Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 December 2010

Makan Malam Itu Malam.. (^_^)


Hehehe.. 


Yerla.. memg makan malam itu malam pun sbb dh lepas kan!..Eh! ari lain pun makan malam juga cuma ritu je special sikit sbb makan berjemaah.. =P


Pada malam tu bersamaan dengan 26.11.2010 dan bersamaan juga dengan entry INI..  Sy cuma nak cerita yg seronok aje la kat entry nie yg tak seronok dah cerita dah 2 ari lepas kan!.. so, kita lupakan la.. huhu.. eh! sy je yg ingat.. tak de maknanya nya kan kawan2 nak ingat.. buang karen jekk!! heheh


Petang tu kami sampai umah awal sikit, sbb huby dapat pelepasan blh balik awal.. tapi sy tetap kije sampai jam 4.30 (terpaksa la huby balik time tu jugak..sian) tapi 4.30  tepat sy punch! huh.. sgt jarang berlaku ;D.. balik umah terus bersiap sambil kepala celaru pk nak pakai baju apa.. adeisss!! memg buntu rasanya.. So, lepas belek telek belek telek.. pakai je la baju aritu.. baju yg baru kali -2 la sy sarung selepas raya puasa tu.. huhu.. memg sy krang pakai..


eh! panjang pulak.. layan gambar dulu la..

Ni la stage nya.. tapi time ni penari dari Istana Budaya tengah wat persembahan.. huby lupa nak snap gambo masa baru sampai.. jd sy crop je la.. hehehehe..




Punyer la awai kami sampai kan!.. masih lengang kat dewan ni time ni.. huby yg excited!! sy ngikut je la.. Tak la.. dah ramai sebenarnya tapi dorang lom masuk msih amik mood kat luoarrr dewan.. dan seyes sy dah seram sejuk dah time ni.. mengalahkan sy plak yg kena wat persembahan.. ngehehe.. dan dah boleh tahu la kan sy pakai baju apa?? Jadi lah.. ;D



Haaaaaaaaaa.. ni dalam Dewan Tun Rahar dah pun penuh!.. eh! tapi belum cukup penuh.. sbb masih ada yg bersidai kat luorrr huhu..


Eh! eh! tertayang lagi sekali la plak.. kui kui kui..



chop!! harap maaf siaran tergendala sebentar dan terpaksa di sambung sbb dah panjang.. huk huk.. soweee!!peace!! no war okeyh!! =P



Note: Seronok gak sesekali p dating camni kan!.. anak2 tinggal kat umah pengasuh.. bukan tak nak bawak dan nak berlagak bujang ker apa tapi dah tahu peel anak2 sendiri camner.. kesimpulannya nasib baik tak bawak sbb dalam tu sangat la sejuk sbb sy rasa nak menggigil dibuatnya (dan tempuh masa yg agak lama mesti anak2 kebosanan) dan kesian pulak tengok ada budak2 yg dipakai gaun tak berlengan kesejukan! ishhh ish! tapi mungkin budak2 tu tak sejuk.. sbb dah biasa dalam nikmat aircond! yg pasti ku tahu anak2 ku tak mungkin bertahan.. ececehhh!! baik punyer cover nampak.. =P




13 Ulasan:

Hamizah said...

dah lama xdating cam ni..
dok kat ngr org ssh la nak tinggal anal..
xtempat

rATu kEBaYA said...

comeilah... kecik je orangnyer...

Izan Ishak said...

seronok tu ena sekali sekala dating berdua...

eMMe said...

malam itu malam kita...hahaha~

eB@mamaAerish'n'Aed said...

cantek gambo dwn tuh... pandai ena snap... i lioke... ;p

yunz_02 said...

sama la ena. adre kalau pegi shopping mall pn msti yun standby sweater dlm bag.. nnt kalau sejuk² sgt cpt plak semput tu menyinggah hehe..

Redbloodsnow said...

wahhhh very the grant ah dinner LDHN tuh kan. and kak ena sgt cantik! suke tgk :)

☆ lieya latif ☆ said...

BESH LA ENa...lieya suke tgk dekorasi meja mkn tu cantik....bertambah2 selera laa mkn yeak hihihihi.....

alah ena, baju yg ena pakai sweet laaa....sesuai ape tuk dinner tu....comel jek lieya tgk hah hihihi

LyNn HaMzAh said...

cun jer ena lynn tgk...tak kisah la pakai baju apa ena yang penting cara kita nak menggayakannya...

gie dating berdua memang best kan...tp kadang-kadang tu teringat gak kat anak...huhuhu...

aiDieNa said...

Hai function dinner.. tak kan tak der gambar makanan.. hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya ada dinner cam nie..huhuhuhuhu...bila la co asben eida nak uat dinner gak...nak gak pegi makan sedap2 kan...huhuhuh sedey nyer...

~~*Lady Salwa*~~ said...

baru je nak tanya, mana anis & irfan... upe2nya kena tinggal kat pengasuh ye... hehe

hajarus said...

cantik2 la picnyer k.ena... akak pakai camera ape ekkkk?