Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 18 December 2010

L.O.V.E eh! Salah Salah!! BE oh BE



heheheh..
suka2 je wat tajuk entry.. ;D


Sana sini dok wat review pasal BE yg terkumpul kat blog memasing.. Masyukkkkk nya.... Syok tengok amaunt yg terkumpul gituw... Dok terfikir, bila la dapat cenggitu... Sob sob sob.. ;P


Camner nak dapat gituw, last week saje hanya ada 1 entry per day.. uwaaaaaaa.. apa nak buat.. minggu berduka lara la katakan.. hehe.. Erm.. tak pe, belum rezeki lagi nak dapat cenggitu nak wat camner kan!.. so, Tahniah dan tumpang happy buat blog kawan2 yg dapat BE yg masyukkkkkkkk tu yeh!.. ^_^


Apapun, thanks juga buat en.nuff tu sbb ada juga BE kat sini walapun hanya cinonet jer.. dan pesananku berbunyi begini : "kasi la lama2 menari2 kat sini".. huhuhu.. Nak gak merasa BE yg terkumpul masyuk cam mereka2 tu.. ;P..






Note: Asalnya bukak lappy nak 
update pasal lain, tapi bila bukak
sana sini dok citer pasal ni.. 
tetiba wat entry ni gak.. wuwuwu..
walaupun isinya tak sama tp masih 
berkisar dengan en. nuff kita ni... 



15 Ulasan:

MRS. K said...

takpe, sikit2 lama2 jadi bukit.. hehehe..

chaiyok!

ardinihumaira said...

tahniah kak!
dni pun hepi jugak. nuff bagi BE... sama la kita ^__^ hepiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ciK mOt ©™ said...

jangan sedih...sok2 adalah be datang menempek...beselah sesekali kena wat entry sal nuffnang ni kan...eheheh

eMMe said...

Ena boleh dpt BE....
BEtenang kay....cepat atau lambat
rezeki mu pasti tiba....
mE pun nak gakkk masyuk...rezeki pelbagai bentuk kan
sape tahu......

Nana said...

heheh pelan2 kayuh
usaha tangga kejayaan bak kata izan

Ena said...

mrs. K,

hopefully la kan.. ;D



Dni,
macehhh.. sikit pun sikit la kan.. janji ada.. :D

Ena said...

Cik Mot,

yerla kan izan, sesekali kena la jugak buat pasal ni kan! mana tau pasni en. nuff berbesar hati nak kasi lebih sikit.. ngeeeeeee

Ena said...

Emme,

ada tu ada.. tapi ciput jekk.. pastu kejap je dah tukar jadi ME.. huhu.. eh! tapi tak pe.. kena semangat balik ni wat entry yg dah tercicir tu kan.. ngeeeee

Ena said...

Nana,

heheh.. yerla kan nana.. pelan2 kayuh.. tapi tu la kalo pelan sangat asyik la tertinggal kat belakang.. org dah berkali2 cashout, awak ni tak jugak lagi merasa.. kui kui kui.. InsyaAllah kan.. ada la tu nanti.. :D

wahida said...

awak, saya lg x pernah ada BE...sedih tau!!

Izan Ishak said...

alhamdulillah, rezki nuffnang mesti ada jugakan ena. sikit ke banyak... syukur~

ieda said...

x per dikk adalah tuu nanti .. akak nie x selalu tgk punn .. buat2 dono jer heheheh

mamalieyna said...

hehe...ok aa ada jugak BE yg sudi dibrikan oleh en nuff kan..sikit2 lama berjela la tu..hehe..

Ena said...

Wahida,
ye ker? alahai.. terasa cam apa pulak sy ni kan! huhu..

Ena said...

Izan Ishak,

Alhamdulillah.. ada juga walaupun sikit.. saje je nak up entry nie.. kot2 leh bertambah.. ;P



Mamalieyna,
heheh.. harap2 en. nuff tu sudi la kiranya memberi lebih sikit kali nie.. leh la cashout pasnie.. ngeeee