Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 18 December 2010

Kasi La Chance Sesekali Layan Feeling Memalam Sorang2



Ingat nak layan mata tengok cd LBS dari siang tadi dok plan.. sekali baru je bukak dah dua beradik tu pun terkedek2 keluar balik dari pembaringan dorang.. haihhhhh!! ingatkan dah tido.. tido tido ayam rupanya.. ye ye je la igtkan dah belayar.. ampess tul.. terus la terbantut hajat nak tengok.. walaupun dah berkali2 tgk tapi still rasa tak puas hati.. nak2 bila ayu dah mula bertukar watak.. aiseyyy!! cam la tengok kali ni watak tu leh berubah.. ;P


Sementara tu sy bukak je la lagu Maher Zain dulu.. kasi dorang layan.. kot2 terlena.. ermm.. camtu la budak2 kalo dah terbiasa umminya tido kat tengah2 sebelum dorang betul2 lena ( ni gara2 tido dan senja la ni.. dah susah nak tido balik) kalo tak cenggitu la peel 2 beradik tu..walhal dah baca doa tido.. kejap terkekeh2 kejap lagi.. uwaaaaaaaa.. aduhai anak!! kasi la chance kat omak ni feeling memalam.. hahahha..


sekian dulu.. 
omelan di penghujung sabtu.. 
^_^





 

4 Ulasan:

Amy Abdul Rahman said...

haha kesian omak nye ye esokesok ada kan :)

Ena said...

hehe..

kalo esok masih ada kan! kalo tak de camner? hoho.. eh! bukan apa.. tak selalu leh layan cd tau sbb kijer umah sedia menanti.. abis 1, dua datang.. hehe.. tak pe la.. mana tau sat g leh tengok ker kan!..

wahida said...

anak2 saya pun suka ngan lagu Maher Zain...harap anak2 eina tdo la pas ni yer...sian kat awak...

Ena said...

wahida,

nampak nye masih bulat mata dorang.. ena bukak lappy dorg pun terkedek2 datang mengendeng.. huhu