Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 4 December 2010

Karok Di Malam Hari Apa Kes???



Salam..


Salam Sabtu.. heheh.. esok Ahad pulak.. pastu masuk kije mcm biasa la isnin.. Best la bg yg bercuti hari isnin bersambung dengan hari Selasa.. 4 hari cuti tu... Wallah... Syuk dok guling2 kat umah or cuci mata kat Mall, or kat mana2 tempat yg menarik.. MAHA? best nya kalo dapat pegi.. Tapi ada kawan opis yg dah pergi kata, kalo ada anak2 yg masih kecil.. tok sah la pegi katanya.. sbb SESAK! sian kat anak2 katanya lagi.. tapi apa pun terpulang pd masing2 kan! kalo weekend bertambah2 la crowded.. kami??? p datang angan2 je la nampaknya.. huhu..


Kat sini ada kenduri .. selang bbrp rumah aje.. biasa la zaman skrg kalo kenduri mesti nak 2 hari 2 malam gamaknya..dan karaoke tu dah macam wajib pulak.. cuma yg tak sedap kat tu bila dok berdong dang sayang (karaoke) sampai tetengah malam.. hailllahhh.. agak2 la kan.. sian pd org yg ada anak kecik.. mesti tak leh nak tido lena.. suara pulak ada mcm2.. hoho.. dah tu sound sistem nya perlahan la sikit.. dah nama pun dah malam.. tunggu je la hari siang.. 


Alamak dah 2 perenggan dok bebel ni.. k la.. hehe



Note: Ada sapa2 p MAHA ker arini? Nanti boleh la tolong belikan buah nangka yg besor tu sebijik yeh!..   ;-P





5 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

eh ena....kita dok umah jek...

eh lagi, nak ajarkan bleh jek...

nak suh izan renovate umah ena ni sekali pun muleh...hahaha....ada hati tuuuu

aiDieNa said...

Heheheh... tu lar kan Ena.. aper kes.. sakit jiwa wooo.. kita dulu kenduri jugak.. tapi idak ler berkarok sampai tetengah malam.. kuat giller sound sistemnyer.. nak lagi sakit jiwa.. kena park keta jejauh.. dah lar asyik dok ujan manjang... barang² budak nak berangkut banyak.. budak² tido biler balik tetengah malam... masing² tak sihat pulak tu.. dengan demam.. dengan batuknya... dah pasang khemah depan rumah.. ok larrr... tapi park keta depan umah orang aper kes... timbang rasa lar sikit kan... kita nie anak kecik..

aiDieNa said...

Satu lagie.. pagi tadi maser nak bawak Aisha p klinik pakar.. dah park keta celah lorong tu kan.. orang pancitkan tayar ngan skru pulak.. saper lar manusia tak berhati perut tu kan... terpakser tuka tayar kat tepi jalan tue.. huhuhu... jiran... jirannnn...

mamalieyna said...

eina dok umah je hari ni..en suami half day keje..half day lg pi repair kete, haih la kena cepat2 bwk pi bengkel, kalau tk kang susah nak ke mana2..hohoho..elok2 lak kete rosak time duit RM500 baru masyukk..hukhuk..

MAHA?..eina pun berangan je nak ke sana, ada anak ni cam mls nak g tmpt sesak2..

selamat berhari minggu ye!

Ena said...

Izan,

lar ingatkan p MAHA tadikk.. heheh..

Eh betul ker? nak nak nak?? camner??




Kak Eina,
tu la tensi jekk.. solat pun tak khusyuk.. masuk sebijik2 suara dorang berkarok tu.. sikit 2 dah la kan.. ini bersambung.. hadoiii..

sian akak.. teruk betul kan sampai pancit kan tayar.. melampau!!



Mamalieyna,
alahai.. tau2 je nak wat pangai timee duit dah masuk.. ish2.. dugaan sungguh!!