Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 December 2010

Kalian Tetap Winner Di Hati Kami



Salam..


Kita dah balik.. balik opis!! heheh.. jam 12.30 tadi lagi dah sampai.. lepak2 dulu.. pastu p jalan2 umah kawan2.. skrg baru nak live update.. hehehe.. live la sangat kan!.. macam nampak muka.. wiwiwiwi.. ;D


oh ya! keputusan dah pun dapat utk kategori KIK dimenangi oleh BPSM or Bahagian Pengurusan Sumber Manusia.. Tahniah wat mereka.. exceli kan tiap2 tahun dorang yg menang pun.. buat team BKP or Bhg. Khimat Pengurusan, KPKK korang tetap winner di hati kami sbb kami dah saksikan kehebatan kalian.. mungkin rezeki tak menyebelahi kalian buat masa nie.. Jangan sedih2 okeyh! next time blh cuba lagi.. ;D


Meh kita tengok pemenang KIK kali ni


Alorrrrrr!! silap lagi.. ni Koir, KPKK



kat bawah nie yg betulnya




Aiyakkk!! blur la plak.. hak hak hak!! soweee!!
dush dush!!



Ni la team BPSM yg menang ni.. Tahniah!!
Utk kategori Inovasi di ungguli oleh SKMM, tapi gambonya nan hado la.. huhu.. Tahniah buat mereka (cam deme baca blog ni plak.. =P)




Kat bawah ni:



Yg sama2 urus x setia nie.. eh! sy je yg tak setia.. dorang setia jekk.. :-P






dan







Makan time!!! hoyehhhhh!!






Dan
eh! berapa kali dan daaaaaaaaaaaaaa... =P








Gambo mem besor kat umah nie.. muahahahha.. org sibuk isi perut ai sbk nak snap2.. hua hua hua.. ni bukan urusetia tapi urus tak setia namanya (dari semalam dok sebut urus tak setia.. hahaha.. sbb kami banyak ngularrrrr).. alahhh.. masing dah besorrrr tak yah la urus beria2.. layan jelah rentak sendiri.. kui kui kui.. hancuss dapat urusetia camni kan!.. 



Note:Bosan tau kalo jadi pak pacak kat function cenggini.. huh!!




15 Ulasan:

chugie said...

sempat lg posing ye.. memang bosan kalau x de handle pape dalm function kan?

ieda said...

hhahahah siap leh letak gambar salah lagi erk .. hahahahha

tahniah dikk .. ermm kami2 kat opis sini pun sama dikk kalau ada function selalu x berurus sgt heheheh

ain nina said...

BERNAMA join gak tapi kalah.... nina gi gak ms set up booth tapi smlm & arini tak gi.. tahniah kepada yg menang :)

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jaga2 cik minah ngan taik lalat tu..kang langau mai hinggap .agagagagaga

Izan Ishak said...

gambar tuan umah jugak yg paling mengancam kat sini...i likeee!!!

~Siti Hajar~ said...

btl kata Izan tu, pic tuan rumah jgk yg plg menarik...merah ang ang gitu..

~aSHa~ said...

baju koir tu lebih kurang baju koir kami..eheheh

MrS. F!zA said...

comel tuan tanah ni ye :D

merah menyala gitu!kekeke..meriah tul siap berkanopi bagai..

Fieza79 said...

comell maniss...merah nyalaa...mesti glamer kan ena terpacak situ...merahh..terang je mata tgk ena ...! hehe

kakpah said...

snap snap je tak makan? eh.. rugi..rugi..

hajarus said...

comeinyer urus xsetia ni... hehe..

eMMe said...

me tau nape Ena tak amik gambar time makan?
sebab Ena laparrr sgtkan, sampai terlupe nak snap gambar ngah makan...hehehee....

mamalieyna said...

cantikk gambar, clear..tmbh2 mem besar punya gambo tu, cam anak dara ! ..peewittt..merahnye mak ngah..hehe..

rynas said...

betul-betul mesti tetiba Ena rasa baiknya kalau dapat duduk opiskan???kan???

Redbloodsnow said...

huhu...congrats pd winner tuh kan :) kak enaaaaaaaaaa....akak sgttttt lah cantik in my fav kaler ah. ailikeee!

x mcm mak org pun taw akak nih. cam anak dara jek. jelesssssssssssssss. hehe