Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 9 December 2010

Jumpa Pun Header Ni.. Boleh la Buat Sementara Ni kan! Ngee



Tadi godek2 pendrive.. 
Akhirnya ada pun header tu.. boleh la kan buat sementara ni.. lgipun dulu buat utk umah pepel sebelum yg nie.. masa tu tak leh nak buh sbb tak kena kena ngan layout gamaknya.. yg ni elok je masuk.. makanya leh la rasmi kan utk umah baru nie kan!.. ;D


Nanti ada masa nak create yg baru la.. biar fresh.. sbb yg tu semua gambo masa raya poser.. cam tak fresh dah kan!


K la.. tu je nak update sbb nanti ada org bising..





Note 1: Ada je yg tak puas hati ngan kita ni.. kita tak kacau dier pun.. tapi ada jer dorang ni nak cuit hati2 kecik kita nie.. uhuk!!

Note 2: kita belum singgah lagi umah kawan2 tau.. InsyaAllah.. kita cuba malam ni kalo free.. maklum la.. malam ni kan!!!! ekekekekke... psstt!! jgn lupa baca yasin yeh! :D




17 Ulasan:

LyNn HaMzAh said...

okey la tu ena pandai buat header sendiri...lynn nie x pandai langsung...huhuhuhu...nasib baik la ada yang buatkan...

MRS. K said...

OK.. CUN!

Me said...

aiyooo... note no 2 tue nakal yeee....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

malam ni? nyam nyam..wakakakkakakakaka

LYaFRINA said...

COMEL2...

win@momyShaneQeisha said...

cantik header ni.sesuai ngan background.:)

Fieza79 said...

cantek2..oo dr td dok menggodeh ni ye...

Izan Ishak said...

cantiklah ena header nih. dah pindah umah baru ye...comeyyyy umah pepel baru nih~ hoyeh..hoyehh....

**izan jgk yg malas nak tukar2 umah dah...huhu~

ieda said...

cantik dikk header tuu .. ngam2 jer ..
ajarlah akak mcm mana nak buat header cantik2 nie .. akak nie bute IT huhuhu

ciK mOt ©™ said...

ena, cantik dah header ni...
ngam2 jek kan...sebab izan luaskan tapak header tu...kalu ena nengok kat koding ada izan ubah segala...sib baik ena suka...
heeheh....
ti kalu perlukan pertolongan, silalah bitau....

hajarus said...

pandai k.ena wat header.. cantik... kene ngan kaler cat umah br akak ni... hjr xreti wat cam akak tu... kak, leh tak turunkan ilmu kat hjr.. huhuhu..

mzhany said...

heheh pssst psst MJ...;)

mamalieyna said...

cantik la header tu...sesuaii pepel semua! ^_^

oooh MJ...

aiDieNa said...

Comey header baru.. rajin dak Ena deco umah eak.. baru sokmo!

Mama Hanim said...

comey umah bru ena.. makin cun..

ardinihumaira said...

header dni weeda yang buatkan :D

Redbloodsnow said...

a'ah gune je mane yg ade kak. at least akak reti wat header. zie lak...dok upah org je. if wat sendiri..ya ampunnn huduh siott...hehe