Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 19 December 2010

Jangan Kamu Berhenti!!!



yeahaaaaaaaa..


Akhirnya tido gak kamu dan kamu tu kan! eh! kamu tu sudah tentu la anak dara & teruna sy tu.. hihihi.. jenuh berperang.. apa la yg buat dorang terlebih power malam ni.. udahnya.. tak larat nak suruh tido, sy cakap camni pulak.. "haaa.. lompat lagi.. lompat sampai muntah.. lompat sampai abah kamu balik ye! jangan kamu berhenti.. ummi nak tengok banyak sangat ker tenaga kamu tu!" hah.. camtu la lebih kurang.. 


haaaaaaaaaaaaa... sekali terus terus dorang stop dan baring buat2 tido.. hah! faham pulak bila cakap mcm tu.. dan tetiba mata terpandangkan kain baju dorang yg baru angkat dr ampaian tadi tu.. terus la lipat sampai abis.. erm.. ada jugak yg selesai malam nie.. hehehe.. dan akhirnya 2 beradik tu terlena dalam paksa dan hilang jugak power dorang utk malam ni..


Sudahnya.. LBS idok ler dilayan malam nie.. tunggu la mood teringin tu datang balik.. mrmm..



Note: Eh! pesal masih ber-blogging time ni? erm.. gara2 minum kopi yg huby lupa minum sebelum kuar tadi.. huhu.. sudahnya segar bugar mata ku.. huhu




6 Ulasan:

Amy Abdul Rahman said...

hee blogwalking le sampai pagi dah minum kopi tuu :p

wahida said...

eh, sama lah kita..mata masih segar lg... tu yg duk bw jer ni...hehehe...

soffya cik bulan said...

hehe... lasak anak dia. tp xpe, permata hati kan...?

he, gelap ke..cerah je tgk..:)

rynas said...

samalah cam adik dan kakak di rumah ni main dr pagi sampai tengah malam. dah penat, "mama ngantuk" terus minta susu dan tidur sampai ke pagi

eMMe said...

selamat tgh ari Ena, hari Ahad kite berjumpe secara online!

Ena said...

Amy,
heheh.. jam 2.30 pg baru nak landing.. kui kui kui..


Wahida,
sama yeh! hehe.. tapi BW semalam pun tak la nanyak sangat.. byk yg sunyi sepi jek.. huhu


Soffya,
tu la pasalnya.. tp tak pe.. anak kan harta y paling berharga.. ;D


Kak rynas,

hehe.. tp tak pe kak sbb pandai anak2 akak tido sendiri.. :D


Emme,
Selamat berhujung minggu yeh!..:D