Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 3 December 2010

Haaa... Baru Nak Terkejar2.. Isshhhhh!!



Sy datang mencelah jap ni.. hoho..
Biasa la kijer mcm nie.. ada dateline semua pakat kejar dateline.. yg tensi nya bila last minute mcm ni semua pakat bagi sebeban utk wat payment.. Apapun masih banyak stage nak di tuju tu.. haihh!! 


Biasa la. manyak org suka nauuu wat kijer last minute kan!.. dah kasi memo baru terhengeh2 nak hantar.. kalo tak.. mesti pakat dok peram dulu.. aiyakkkk!! pastu baru hantar sehari dah call tanya bila blh dapat payment? ishhhh!! tau plak nak cepat.. mrmmm.. 


K la.. sy je bebel.. kasi ilang stress ni sikit.. 


Till then, daaaaaaaaaaaaaaaa... ;D






7 Ulasan:

ardinihumaira said...

hohoo akak dah bebel. lariksssssss

ana said...

salah satu k'gunaan blog...utk lauh perasaan

LyNn HaMzAh said...

huhuhuhu...buat kerja elok2 tau...

Fieza79 said...

kebiasaan org suka bt keje last minit..termasuk fieza hehee

aiDieNa said...

Manusia lumrahnya begitu... tapi jangan sampai menyusahkan orang lain.. :)

Dilla Ady said...

buat keje bebaik..jgn stres2 hokay?

norhaizan said...

baru dapat bukak blog akak..sebelum ni takleh nak bukak 'malware'ape tah..skrg dh okay.rindunyerr..dh lama tak jengah blog ni..