Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 20 December 2010

Entry Macam Ni Pun Ada? Ish ish ish...



Entry sementara menunggu turn.. 
Huh! lama betul

Apa la yg lama2 sangat tu kan!

Haihhhhhhh!!

Eh! tapi ok gak..
Leh BW jap!!.. hahahha..


Hah! keluar pun... ingatkan nak tido kat dalam tu tadikk!! ermm..


K la.. Daaaa..


Haaa... My turn pulak... 


Eh! Nak tau Turn ke mana?


Psssttt!!..



Biarlah Rahsia.... ;P



Keh keh keh!!




Note: Entry ntah apa2..




14 Ulasan:

Amy Abdul Rahman said...

HAHAH asal kan post je ek? ngeee

mzhany said...

turn kemana tu ena...

erienz said...

tiada masalah blh je post...hehehe

ieda said...

hahahah x perlah dikkk janji ada entry ... :))

chugie said...

tgh tunggu turn pun sempat lg posting entry ye..

tunggu turn nak masuk toilet ek ena??? ekekekek

Asrul "iLham" Sany said...

hahahha...ni kes takde idea ;)

rynas said...

cam siti pulak biarlah rahsia ekkk

Ena said...

Amy,

hahhaha.. asal boleh kan!.. ngee



Mzhany,
heheh.. Pssst!!! Rahsia.. keh keh keh..

Ena said...

erienz,
hai.. eh! salam..
thanks singgah sini..
mrmm.. asal blh je kan!.. lalala


kak Ieda,
ahahhah..
tu la pasal kak..
bila dtg tak centre.. entry camni pun ada kan!.. hehe

Ena said...

Chugie,

pssst!!
jgn cakap ngan org...
Biarlah rahsia.. ;P

Ena said...

asrul,

eh! ni bukan kes tak de idea.. ni adea dtg tiba2 namanya.. kui kui kui..

Ena said...

Kak Rynas,
sekali sekali pinjam ayat tok ti.. hahha..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

lerrr ni sure tunggu turn masuk bilik kecik ehehe

ardinihumaira said...

:D
dni blur nak update blog hari ni kak. cuti 2 hari dari blogging pasal. modd tak datang2