Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 12 December 2010

Eh! Ini Cerita Pagi Tadi Pulak.. ;-D



Salam Hari Minggu..


P maner tu? sure heboh??? heheh.. kami hanya sempat menghebohkan diri kat Taman Tasik Ampang sajork!! huhu.. eh! tak la heboh mana sbb kecoh je ada la ngan suara anak2 main dan kecoh suara ummi & abahnya dok menyumbangkan suara kasi lagi happening kat situ.. muahhahahaha..



Best sikit la pergi pagi ni sbb tak la ramai sangat macam petang semalam yg macam semut hurung gula jekk gayanya.. ater! ari cuti kan!.. masing2 bawak la anak2 isi masa lapang sambil mak pak sama2 amik angin, kuar angin eh! kuarkan peluh.. Huby je yg kuarkan peluh sempat la joging se-round.. anak2 dok kuarkan peluh main sampai tergolek2.. huh!! ligat sampai ummi pening nak kejar.. sudahnya ummi kejar dak irfan.. cik petty kejar si kakak.. kena monitor sorang 1.. huhu.. eh! ini citer semalam yg mana kami sepatutnta p kat Taman Tasik kat Jelatik tu.. tapi??? huhu.. lautan manusia kat situ.. cam tak der ruang dah nak mencelah.. tu yg kelewatan kami sampai ke Taman Tasik Ampang dan hanya abiskan masa lebih kurang 1/2 jam sajork! mrmmm.. jadi la kan.. wat lepas anak2 yg duk tuntut janji aritu.. ;D



Makanya arini puas la dorang main.. kami kuar jam 7.30 pg, dah balik jam 9.30 pg.. blh la kan! 2 jam ngan 1/2 jam kan banyak gak tu masanya.. sambil main sambil makan sarapan.. ala2 picnic gituw.. hehehe.. bukan selalu dapat buat kan! sbb huby dah nak p kijer plak tengahari nye.. 



K la.. next time la sambung yeh! banyak lagi kijer nie.. uhuhuhuhu.. 






9 Ulasan:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

happy family (:

Einaz Shah Rizal Thomas said...

happy family (:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah sonot dua beradeq ru pi jenjalan ek, kita pun pi taman semalam, ari ni plan tak tau nak kemana

MAMASYAZA said...

akak kat ofis ni, rasa ngantuk le pulakkkk

~aSHa~ said...

sempat jugak hubby luangkan masa walau tau dia akan keje thari nanti...kira ok la tu..

Fieza79 said...

ade jgk aktiviti..ni 2 ari memerap kat umah...huhuu

rasa hepy je bl ena dok citer2 tu..dpt bayang kehepian itu...tumpang2 gumbiraa...lalaaa..

Redbloodsnow said...

wahhh sure bingit tinga tasik ampang tuh di hebohkan leh uols di sane ek kak e....hehehe.

zie lak menghebohkan diri dgn family kat sungai rayu :P

kakpah said...

kpah hari minggu ni asek salam keruk. perut pun dah sendat ..

ardinihumaira said...

dni lepak umah mengadap buku je.sob sob.. syahdu :'(