Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 10 December 2010

Dah Dah!! TakDe Tapi Tapi Lagi..




Tadi kan.. planning tak mau kuar beronggeng jalan2 tengahari ni.. Tapi kena kuar jugak utk cari makan jer la.. pas isi perut nak balik terus la kononnya sbb nak siapkan kijer yg sedang melambak nie.. owh! dateline.. kenapa la ada dateline!! sekali tu.. leka pulak cuci mata kat CM singgah dari  1 kedai ke 1 kedai.. (best nye cuci mata kalo dapat cuci poket sekali.. malangnya??)oh ya! arini sy makan kat CM sama seperti hari2 semalam.. ;P .... sampai terlupa misi yg sebenar hanya nak p cucuk kat ATM lepas makan.. sambil jalan sambil bergosip sakan tak hengat punyer.. hoho.. gosip la sangat.. kuang kuang kuang.. dan Bila jam besar kat Dataran tu dok ting tong ting tong.. baru tersedar dari lamunan! dan kembali hanyut dengan melayan mata kat umah kawan2 pulak bila dah mengadap pc.. hinggakan sekali lagi terlupa masa yg sangat pantas terus berlalu detik demi detik.. menghampiri dateline.. huaaaaaaaaaaaaaa.. Apa nak jadi dengan diri ku ini? Tolongggggggggggggggggggggg!! ada sapa2 nak bantu tak??? ngeeeeeeeeeeeee..




Note: Dateline tu perlu agar kita sentiasa dapat mengurus masa kita dengan baik kan!..kan!.. tapi???? dah dah.. tak de tapi tapi lagi.. cepat siapkan kijer!! 



15 Ulasan:

ardinihumaira said...

susah gak dateline ni.. hehe... dni selalu terbabas ;p

Fieza79 said...

huhuu sama la kita ena...mengejar dateline...sama naik mengejar n3..hehee

Gieyana said...

betui2..dateline perlu utk siapkan keja..hihihi...

larikkkk..ada dateline utk eseyment gk nih!huhu

~aSHa~ said...

cepat siapkan...eheehhehe....kita kena sentiasa amalkan..on that day...atau on time..

hajarus said...

biler dateline nyer tu k.ena.. harap2 sumer kijer2 tu dpt disiapkan... hajar nak tolong tp jauh ler pulak... huhuhu...

Ieda Al-Habsyi said...

hahahah! sempat gak ena update belog :)

eMMe said...

Ena, Dateline nye ari ni, tapi...tapi...tak pat siap kan jugak claim boss nih...keje..keje keje lain la yg saya sibuk kan, cenne...hehehe...

eB@mamaAerish'n'Aed said...

singgah ptg... betoi3

>_<

Dilla Ady said...

dilla takde dateline..tapi slalu letak target mase tuk sesuatu keje..

kalu tak camtu, konpem hanyuutttttt...hihih

LyNn HaMzAh said...

hahaha...gie siapkan kerja cepat...

rATu kEBaYA said...

samalah selalu jgk mcm ni.. janji nak siapkan keje.. tapi meleret ke lain lak.. huhuhu

ieda said...

ishh ok aper .. dah sempat update blog nie .... heheeh aper2 hal punn blog no 1 kann :))

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, kadang2 tu walaupun ada dateline taoi selalu gak tersasar... hehe

aiDieNa said...

Haa.. siler siapkan keje.. hehehe :D

ciK mOt ©™ said...

hehehe...date line atau tidak....update saje blog ini...(baca ala2 zizan raja lawak...dalam rancangan bolos...hahaha....