Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 9 December 2010

Cantik Tak?? Cantik Tak??? :-D



Hoyeay! Hoyeay!!



Dah boleh bersiaran  (tadi kami kat sini tetiba surver down.. semua sistem tergendala.. huhu.. ) dengan wajah baru yg lebih kemas ni.. heheh.. cantik tak? cantik tak? ekekkeke.. ;-p



Psst!! ni bukan sentuhan jari jemari comei sy ni tau! tapi hasil keikhlasan dari IZAN aka cik mot yg sangat baik hati nak renovate umah  nie.. yeayyy!! sangat2 berterima kasih tau!.. thanks izan lagi sekali.. cuma header tu tak dapat lagi nak create yg baru.. exceli kan header  dah ada create yg baru tapi kat pc lama.. dah corrupt pulak.. huk huk.. tapi tak pe.. nanti ada masa kena la godek2 lg..


cuma buat masa nie memg tak boleh la nak buat & terpaksa had kan kunungan balas ke umah kawan2 sbb.. invois datang bertubi2 ni.. dah tak terkejar dibuatnya..dah tu sy kena pulak kejar bos.. huhu.. 




Note 1: Mcm dier (sy) sorang je yg buzi.. cehhh!!





15 Ulasan:

Gieyana said...

cantik2..kaler nie ku suka gk//hihihi

ciK mOt ©™ said...

uiksss...bese2 jek...
takdelah yang gempak2 cm orang lain....hehehe...

MRS. K said...

nice.. kemas.
si izan ni mmg rajin bab2 godek belog ni..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwwiiiittttt...izan buatkan tuk i skali bleh... :P akak tolong tanya kan dia nyek..hehehe :P

hajarus said...

kemas + teratur jerkkk...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok2..cung..:-)

eMMe said...

simple je Ena, tak semak, serabot
kemas je...sejuk mata memandang, hehhee...

rATu kEBaYA said...

samalah.. invois berlambak ni.. letih nak layan

sHi Ma said...

kemas n teratur... baru shima leh baca blog nie.. huhuhu.. sblm2 nie tak tahu nape tak leh nk baca...

eT said...

cantik2...purple lagik...
i peminat purple...ngeh3...
leh renovate umah i plak ker?hehe

xsmpt nk removate..:p (alasan)

☆ lieya latif ☆ said...

sweet la ena.....lieya jugak la malas nak godek2...bukannye ape, tak reti pun yeak hahahaha

Fieza said...

Sangat comel dan kemas. Sedap mata memandang

Ietams said...

cantik & kemas

mamalieyna said...

canttik...nak berguru ngn cik mot gak aa..hehe..

ardinihumaira said...

lawa kak..
purple lambang kejayaan :D