Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 21 December 2010

~BUKAN DIRIKU~



Cinta Kirana dah pun Tamat Semalam... 


Kini.. 


 Sinetron Baru Yg Menggantikan Remang2 Senja dengan cerita:-



~ BUKAN DIRIKU ~



Setakat episod pertama ni.. ok! layan la..



Dibintangi oleh:-
Baim Wong (Ryo), Bertrand Antolin (Ariel), dn Ririn Dwi Aryanti (Ayla)
Setiap Isnin hingga Jumaat, Jam 6.30 - 7.30pm


Tapi arini kiranya episod pertama la kan! ;D

Sinopsisnya boleh KLIK kat SINI



Note: Kami memg layan juga cerita2 sinetron dari seberang ni kalau best! Best bg org yg suka la.. ;D




12 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

kita tak layan sangat cite indon...more to korean drama...skang sedang hunting drama korea yang mahu dilayan..hehehe

Are'Ja_(",) said...

huhu.. mcm best jek..

ieda said...

hermm memang leh tahan citer nie .. tapi dah x larat nak tgk huhuh

Kaseh NazLieza said...

xdpt tgk last episod cinta kirana..uhuuuuu

chugie said...

sy tengok2 cam tu je.. x layan sangat pun.

nza said...

kdg2 layan gak....tgk mood.

Ena said...

kawan2,

sy layan kalo ada depan mata,
tapi kalo tak, tak tengok pun tak pe.. ;D

bak kata izan, citer korea lebih best kalo nak layan.. tapi tu la.. dah lama pulak tak tengok!.. haihh!!

mamalieyna said...

kalau eina mmg terasa nk layan jer..tp huhu..en suami tak suka..so, tergendala..smpai skrg, tak layan2 pun..nmpk cam best!..huhu..

morning ena, slmt bersarapan!

bunga_ros said...

ske yek layan sinetron.. Tp cite dia sll panjang menjela.. xlarat nk ikut.. Anyway tima kasih jenguk + follow blog Ros yg tak seberapanya itu.. ^_^

Redbloodsnow said...

i love this sinetron! nangis² okeh zie tgk. sedih arr :(

zura@iwan said...

x brp minat sinetron ni..hehe..

aiDieNa said...

Layan jer citer aper pon.. janji best.. :D