Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 5 December 2010

Asyik Tergendala Jer La..




Dah beberapa kali bukak draf utk jawab tag dan award.. tapi asyik tergendala aje.. alahai.. tak pe nanti sy cari kelapangan yg betul2 lapang baru blh jawab dengan jayanya.. ada 1 tag & award yg sy terima tu dari blogger yg dikenali ramai.. mcm tak caya je.. sy dapat award tu mungkin sbb sy selalu skodeng & lepak agak lama kat umahnya tu.. cuma sy tak selalu komen kat blognya sbb.. SEGAN!! ;D


Malam ni rasa nak lipat kain baju yg membukit tu.. tapi adeisss!! sakit pinggang lorrrr!! naper ntah!!! tak hilang2 jugak..dah tu la tak de co-pilot pulak, yg ada 2 org tu lg melambatkan proses menyiapkan aje.. tak pe la pelan2 kayuh kate org.. janji siap!!


Si kakak & adik ni pulak baru bangun tido lepas maghrib tadi.. suap dorang makan dan skrg tengah berperang.. adeiss!! biasa la.. yg sorang tukang usik sorang lagui tukang nangis dan ngadu je kijernye.. alahai irfan.. manja bebenor la kamu dik.. kuat menjerit lak tu.. aiyooo..



K la.. selamat menghabiskan sisa2 weekend yg ada nie.. ;D




mrm.. mcm nak sama tinggi pulak adik & kakak ni.. heheh



Note: entry ni je dah bbrpa kali tergendala.. akhirnya siap jugak.. ;D





6 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

jangan lupa amik award kat blog kita...
kita pun ada kasi award kat ena...
harap ena sudi menerimanya...hehehe...

ena, pasal renovate umah ena ni, nanti email kat sini...
comot81@gmail.com...

kita borak pasal ni...hehehe...

Mama Hanim said...

weekend ni kami penat makan kenduri..hehe..

mmg cute lah anak2 ena tu..

mzhany said...

ena, hany dah berjaya lipa tlipat seme baju...dgn bantuan MZ, ahahah kena kerah bekerja skali ;)

MAMASYAZA said...

akak masih kat umah angah, hari selasa baru balik kedah

ardinihumaira said...

weekend dni terisi dengan kesengalan line tnet. sob sob :'(

Redbloodsnow said...

comel nak anak² kak ena tuh ah. weols dpt tgk perkembangan pembesaran dorg...hikss