Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 December 2010

Antara Persembahan Mereka Malam Tu




Ok ni sambungan entry tadi.. yg ni tok leh nak cerita panjang lebor.. mari kita bercerita melalui gambor yeh!


Persembahan dari Istana Budaya.. mrmm ada jugak nama KPKK kat sini.. heheh..


live band dari keluarga Ketua Bahagian di caw. Pentadbiran LHDN, Wangsa Maju


Ni lah wajah2 mereka yg berbakat anak beranak.. 


Anatar persembahan staff.. banyak persembahan tarian tapi sy amik yg ni je.. 


Paduan suara yg mantap pada malam tu.. dorang nyanyi lagu dari Awie dan Ziana Zain tu.. lagu apa dah yeh!. lupa pulak.. keh keh keh!! tapi seriously, sangat best!! dan mereka ni adalah suami isteri.. fuhhh!! meletup habis la.. 


eh! ni persembahan apa lak nie?? ishhh ishh.. silap masuk ni.. so, abaikan yeh!.. heheh.. kita teruskan ke picture seterusnya.. lalala.. 



Eh! Mcm kenal la si Dia ni.. ehem ehem.. nyanyi lagu apa tu bang!!.. hak hak hak


Maaaiahhh!! tangkap leleh.. sampai camni yeh laling!.. hoho.. 
Mrmm.. time ni huby menyumbangkan suara dari Lagu Kita.. lagu si Aizat tu.. Jiwang pulak time ni! chewahhh!! so, sy pun hanyut gak la sekali time ni.. muahahhahaha.. rasa di awang2an ngan gituw..auw!! ehehhe.. tapi sy mengharapkan magic time ni.. malang nya hanya ada lam mimpi sy.. huhu.. dah tu ena... lupakan!! dah abis pon.. wuwu









DAN pic yg terakhir













Ini saja yg kami sempat bawak balik malam tu.. Table fan! jadi la daripada tak dapat apa2 kan!.. leh tambah koleksi yg ada.. :D


 Sekian sudah cerita di malam itu.. ;D



Note 1: semua persembahan di snap oleh kawan2 huby.. dorang lupa nak on kan flash.. hoho..

Note 2: Gambo makanan nan hadoooo la plak! hiks!! sbb huby lupa dan sy pun lupa.. kami pun makan pas huby lepas wat persembahan.. huby ada 2 persembahan sebenarnya, 1 berduet, 1 lg solo cam pic atas tu.. yg duet ber3 tu takde saper snap dan sy memg tak bergerak dari meja pong... huhu.. malu lorrrrrr nak p amik!!






13 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow hebatnya asben akak...nyanyi...cair oooooo....hehehehe

eB@mamaAerish'n'Aed said...

hebat... mmg menghayati betoi la kan?... :)

Dilla Ady said...

wahhhh...tak sangka la enaaaa...leh nyanyi rupenye laling u...


kalu ai, ari2 sebelum tido nk dgr die nyanyi dulu..boleh?hihih

Ieda Al-Habsyi said...

wah dasat la suami ena buat persembahan, tak gugup ke dia? hehehe :)

ena, mesti vangge kan, best2 heheheh :)

Izan Ishak said...

mmg tangkap lentok ni kalau dpt dengar hubby sendiri nyanyi... terbuai2 gitu....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Amboi, tangkap leleh la hubby akak nyanyi... siap wat gaya feeling2 lagi...

**bestnya dapat hadiah ye... ok la tu dari tak dapat apa2...

hajarus said...

wahhh asben akak btl2 piling tuuuu...

sure sore asben akak sedapkan... :)

ita cutevirus said...

sesungguh teringat zaman dahulu kala...
adoiii!!

~aSHa~ said...

wah romantiknye cik abe...eheheh

mzhany said...

ena, dr gmbr tuh nampak hubby ena betol2 feel lagu tuh...;)

eMMe said...

ni mesti suara dia best nih...
sporting habis la ur hubby Ena~
dapat hadiah lagi, berbaloi2...

mamalieyna said...

waaah meriah la mereka..jeles2x..^_^

Redbloodsnow said...

happening jek event uols tuh kan. teringin lak nk gitu² gak..hehe