Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 16 November 2010

Yeayy!! Dah Boleh Sekarang



Hoyeayyyy!!



Leh balik awal arini.. half day.. bos dah kasi greenlight.. sukanyaaaaaaaaaa... ;D.. Jom balik jom!!.. =P

 




Tiba2, 





Huby call, katanya kena tunggu jam 3.00 petang.. sbb kat Lhdn tu kata nya leh balik paling awal jam 3.00 petang... alorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...






Kecewa terus.. Sob sob sob..





Boleh jer kalo nak balik sendiri jam 1.00 tu.. tapi tu la.. maleh lak nak menapak p naik tren, pastu kena amik cab  utk sampai ke umah.. anak2 biar huby amik... tapi tak pe la.. leh siapkan apa yg patut sambil BW, lgpun nak p beli barang sikit.. cadangnya nak bawak p umah MIL.. Segan la kan asyik jadi tukanggg makkang jekkk.. huhu.. 




So, jam 3.00 pun jam 3.00 la.. janji awal sikit dari biasa.. yer tak? eheheh..





Note: Beria hoyeayyyy bagai kat intro tu sekali tak jadi..adeihhh!!
Mood nak wat kije dah tak de ni.. alahai..




6 Ulasan:

yunz_02 said...

waaa jeles aii!!

sLEEping BEauty said...

ok la tu jam 3 tu .. awal ape ..
hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

jeles wehhhhh

Ena said...

kawn2..

jom balik jom.. ngeeeeee

~~*Lady Salwa*~~ said...

uih, bestnya....

Sal pun mula2 cadangnya nak amik half day hari ni...

Sekali hubby kata ada meeting kul 2.30... Pastu tadi dalam kul 2.00 camtu dia kata tak jadi masuk meeting lak...

Bos sal pun dah masuk meeting,tak sempat nak mintak sign dia... makanya tak dapat la nak amik half day... sadis tul... huhu

ardinihumaira said...

hhe... best akak dah leh duk umah cuti hari ni :D