Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 15 November 2010

Wajah Yang Ku Rindu Selalu


Entry sebelum tido..


Hanya ingin mengucapkan selamat malam.. & sweet dream to all of you.. Tapi sy belum bisa tido.. kerana : 





Mak & Ayah


Miss you sooooooo much!!



Note: esok mak ada check up berkenaan penyakit yg ditakuti oleh kebanyakkan wanita.. Maaf sy memg tak pernah citer sebelum ni.. Cuma bg kiasan aje.. Moga Mak terus tabah dan sabar dengan ujian ini.. Biarpun kita saling berjauhan.. melupakanmu tidak pernah sekali..


12 Ulasan:

chugie said...

alahai.. sedih lah pulak! moga mak ena tabah dengan dugaanNYa.. penyakit itukan pencuci dosa.

Sekurang2nye ena still bleh call mak kalau rindu.. sy ni, nak call tang mana? doa je ler untuk die kat sana..

mamalieyna said...

HUHU..BARU ADA MASA NAK TERJAH UMAH KENGKWN..INI PUN BARU HABIS SETTLE KIJE OPIS, HUHU..LATELY NI BZ LA..HUHU..

PATUT LA ENA TERLALU INGATKAN MAK AYAH, ADA SESSUATU RUPANYA..HOPE SAKIT MAK BUKAN DLM KATEGORI MERBAHAYA..HOPE MASIH BOLEH DIUBATI YE..iNSYAALLAH..BERBEKAL DOA ANAK..

gOOD NIGHT ENA! SWEET DREAMS K! ^_^

ardinihumaira said...

semoga akak & mak akak tabah hadapi ujian ini ya... mak akak kuat orangnya!

noor said...

salam zizrah n salam kenal dr sy

ana said...

insyaallha, semoga semuanya selamat.

LyNn HaMzAh said...

tabahkan hati yer ena...nanti ada masa pulanglah kampung jenguk diorang...

ita cutevirus said...

ena,
sabar ye.. walaupun ita tak pernah berjauhan dengan mak bapak cam ena.. tapi ita tau kerinduan ena terhadap mak & ayah ena sangat la mendalam...
apa pon penyakitnya, harap² mak ena tabah menghadapinya...

eMMe said...

Ena~ mE doakan mak n ayah Ena senantiasa dilindungi Allah swt.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Moga mak akak sihat ye... Tu la kan, kalau rindu mak & ayah rasa sayu je...

Semoga akak sekeluarga tabah ye...

:: iManja :: said...

syahdu tgk entry ni. sabar yer, insyaAllah semua dipermudahkan...

rATu kEBaYA said...

sabar ye ena...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alolo sedey la plak baca N3 akak nie..sabar nyek kak...
insya-allah mudah2an semuanya di permudahkan olehNYA....

akak sedey xbalik raya jugak ke nie.?? huhuhu :P