Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 13 November 2010

Ukur Jalan Sesaja


Alahai.. 
baru 1 entry je arini.. huhu.. nak wat auto post pun tak sempat dah tadi sebelum keluar.. lagipun tak de citer nak share.. balik2 bebel.. bebel dan bebel jekkk.. huhu...  Ni pun sama gak la ni.. =P


Arini bebetul abiskan masa lam kete.. hehehe.. ukur jalan betul!.. tak kisah la.. janji leh tebus balik kebosanan weekend yg lepas2 tu.. last sekali p umah MIL, lepak sana sampai la jam 6.00, pastu terus la balik umah nie.. banyak kije2 umah yg masih menanti.. tapi esok je la buat.. =P


Oh ye.. esok pagi ada Majlis Ihtifal Tadika Pasti.. di Masjid Al-Azim. Walaupun si kakak tak naik pentas utk terima apa2 hadiah, tapi dapat tengok si kakak wat persembahan bersama kawan2 dier pun jadi la kan!.. Exceli sy ni dok gak menunggu sbb sana sini sibuk ngan graduasi kan!.. yg si kakak ni hanya ada snap picture beramai2 memakai baju graduasi utk di frame kan.. huhu.. tak pe la.. mungkin kat situ cuma mcm tu je.. Apapun tengok je la esok kan!..

K la.. apa lagi la dua beradik ni buat.. sorang tukang nangis sorang lagi tukang usik.. memg tak reti penat kan budak2 ni.. bateri sentiasa penuh.. hehhe



11 Ulasan:

Mama Hanim said...

jalan sakan hari ni ye ena..

MrS. F!zA said...

sakanla k.ena kita..hehehe

dah ada2 beradik ni mcm tu la pulak kan k.ena

mamalieyna said...

hikhik...ukur jalan eh..ukur jln pun ukur jalan la ena, janji ilang kebosanan kalau dok umah je kan..hehe..

meh pekena laksa umah eina, wat laksa lg ni..ngee.. =P

~aSHa~ said...

sha dah lepas majlis taska anak...smlm....esok dah start keje lak...sehari je la rehat di rumah..

~~*Lady Salwa*~~ said...

awatnya, sesat ke???

tak la sunyi ada anak2... macam sal ni rasa sunyi & bosan lak tak ada faris... :(

Izan Ishak said...

best jugak tu ena..ukur jalan. kami pun selalu je mcm tu. ikut hubby pi buat keje nun sampai jb kekadang tu~

rynas said...

oklah tu drp ukur jalan dlm rumah yg tak berkembang2 tuh. dapat gak tgk pokok2 hijau hehhehe

Hamizah said...

bdk2 mmg byk power kan?
mmg xreti penat..

ana said...

bdk2 memang mcm tu..kat umah nie pun sama, x larat dh nak jerit.

LYaFRINA said...

di saat & ketika ni..
lya dilanda kebosanan y amat.. adoiiiiii .. sabo jer la

mzhany said...

ena, budak2 siang memang bateri penuh kan...tp bagush gak, hany tgk spupu hany kalu siang hari dia aktif nnti malam cepat je tido ;)