Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 11 November 2010

Sup Cendawan ker Camni?? Macam Bukan Jer!!



Lunch time....!!



tapi lom bleh kuar la pulak kan!.. baru jam 12.00 huhu.. awainya dah laporrr... Naper?  tadi pagi keinginan utk makan tosei terpaksa dibatalkan sbb tak sempat nak pergi tapau kat seberang jalan nun.. huh! kempunan gueeee.. gara2.. kije2 semalam yg baru kuar dari bilik bos pg ni.. semua kena settle kan pg tadi..Dah masuk awal kena gak la buat awal2..  payment org.. kalo lambat ada yg mula tuding jari.. pd hal benda tu sy just cover colleques yg tak de 2 hari lepas.. kijer sendiri pun terpaksa di hold kerana kijer org lain.. Ada dier tahu??? si dia tu pulak.. tak tau citer tapi main hentam saje.. bikin hati panas aje.. tapi nasib baik mood arini baik.. wat dekkk je la.. eh! gambo menu tapi citer pasal mende lain.. =P




Note: asyik cover org tapi susahnya kije sendiri bila tak de yg cover! bukan susah pongg.. huhu..


13 Ulasan:

MrS. F!zA said...

kak mehla mkn..ngah mkn depan pc ni..ekekeke

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah nampak menyelerakan...leh wat untuk diet ni

aiDieNa said...

Alolo.. jom makan.. akak nak p tapau nie.. makan depan pc.. hehehe..

Ehh.. memang menyakitkan hati terpaksa menyudahkan keje orang lain..nak² owg lain tak tau nak appreciate.. geram kan!

Mama Hanim said...

jom makan coklat..hehe..

mmg boring kan terpaksa bt keje cmtu.. redha je lah ena..

ana said...

buat baik kena berpada-pada

yunz_02 said...

biasa la tu ena.. selagi blh dorg mmg nk amik kesempatan sajek

Ieda Al-Habsyi said...

aku makan stapler je tghari ni ena wehh..hehehehhe :)

Dilla Ady said...

btul la ckp ana tu..buat baik berpada-pada tau ena..

sian die..

ni ena masak ke? terliur tgk!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie eida kenyang makan kat opis jerk..hehehhe..opis ada buat makan2...

Ena said...

Fiza,
selalu nau kan makan depan pc je akak nie.. arini nak cuci mata sekali la.. hehehe


Anje,
mushroom sup!.. ye! elok utk diet.. ;D


Kak Eina,
huhu.. tu la pasalnya.. mencikkk..


mama Hanim,
sedapnya coklat... nak sikit.. :D



Ana,
tu la pasalnya.. huhu


Yun,
Nyampah je ka!.. ilang pahale nak membantu.. ishhhh


Eida,
stapler? biar betoiii..


Dilla,
tapi tak cam kes dilla kan.. dilla lagi penyabar.. ena ni tak la sabar mana.. huhu
a'a masak ikut suka je.. heheh


Ieda pepel,
bestnya... mesto macam2 ada kan.. mintak la semangkuk.. heheh

Redbloodsnow said...

arini lak zie kuar lunch ngan kawan baru..hehe. esok baru zie update story lam blog :)

chugie said...

x kisah lah cmne rupenye, janji ade sup and cendawan dalam tu ekekek:D

ardinihumaira said...

nak mushroom sup kak! huuu