Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 13 November 2010

Singgah Sekejap!!


Salam..


Wat per tu? ngah masak??? hehehe.. soalan standard di waktu cenggini.. huhu.. exceli tak tau pun nak bebel apa ni.. tapi mcm biasa la.. nak jugak bebel kan.. Arini cuaca mendung je kan.. kat sini la.. kat tempat lain mungkin berbeza.. 


Sebenarnya huby suh siap2..tapi sy leh lak nyinggah kat sini =P.. nak kuar.. tapi bukan ke mana2 pongg.. nak p umah MIL je, pastu kalo kedai jahit kat umah MIL tu bukak nak singgah jap.. anto kain.. sepasang je pong... pastu iktu je la huby nak p mana... yg pasti sekadar ngikut dier p settle kan kije nya.. huhu.... jadilah.. duk umah pun bowink gak.... heheh boring ker? biasanya kalo sabtu tak sempat nak boring. sbb banyak kije2 umah yg nak di settlekan.. 


Memandangkan huby free this weeks (sy baru tau semalam, huby free.. kalo tak leh plan balik kg ker kan!).. layan je la.. ronda2 lam kete pun jadik la... huk huk huk.. 


K laaa.. daaaaaaaa...



5 Ulasan:

ana said...

jarang upah jahit baju...semua beli yang dh siap!

LYaFRINA said...

ena...
selamat hari sabtu...
bosan sungguh..
line tenet sgt2 x ok.. mcm siput 2-3 hari ni.. ssh benor.. ni dr td nak sign in blog.. baru dapt.. sbb cuaca kat sini k jd gni??

Izan Ishak said...

ena...nak pi jalan2 ek. best2 juga pusing2 naik kete. kami ni dok umah hari...hubby keje hari ni pastu nak pi main boling plak ngan opismate dia...huhu...

rynas said...

hari ni kena keja separuh hari pastu settlekan kerja rumah pulak

aiDieNa said...

Jadi ler Ena kan.. akak nie duk umah jer pong dari pagi tadi.. huhuhu..