Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 8 November 2010

Sila La Bayangkan!.. Nampak Tak???


Hadoiii!!


sakit leher ni dok ngadap kije jek.. Cehhh!! alasan semata2.. =P                 so, meh kita segar kan mata tengok "umah" ni pulak... ngeeeeeee.. Lapor dah nie.. haiyaa... laporr memanjang.. weekend kali ni rasanya berat badan dan bertambah la.. tak berani tak timbang.. Takotttttttttt!!.. apa tak nye.. makan sesaje.. haiyaaaaaaaaaa... ish ish ishhh... abis la ko Mc Na.. lepas ni jd penguin! mrmm.. ye! itu gelaran masa i peggy dulu.. Sila la banyangkan.. Nampak tak??? hehe.. tapi skrg lom peggy lagik.. camno lak tu kan!.. tapi seriau lak kalo tiba2 jd camtu.. hoho.. ni pun tengah pk nak makan apa lak lunch nie.. mrmmm...



ingat nak kongsi gambo nasi tomato yg di masak pd sabtu lepas, tapi kabel hp tertinggal la pulak.. alahai.. haishhhhh!! rosak ana punyer program.. tak pe la kalo camtu meh kita layan mata tengok hak bawah nie pulak.. ;D


Yoong Tau Foo..



Note: nak makan yg ringan2 je la hari nie.. kesian kat perut ni.. org cuti2 p jalan2 , awak (sy) cuti2 makan pagi petang siang malam.. pastu tido.. ish ish ish..


17 Ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheh comey apa kak penguin..ehhehe....
lapo la kak..huhuhuhu

LyNn HaMzAh said...

uisshhh...sedapnya ena...lapar plak perut nie...

LYaFRINA said...

heheheh.. pandai masak yong tau foo..
febret lya tu

Ieda Al-Habsyi said...

sedapppnyer yong tau foooo! teringin plak rasa nak mkn beberapa hari ni, nak kene tunggu pasar mlm, hehehe :)

ciK mOt (",) said...

sedapnya...nak sikittttt

MrS. F!zA said...

ha?penguin..sodih bunyinya..haishhh

typ penguin shomellll kak! agknya sebab akk comel la diorg samakan..

lama nau tk mkn yong tau fu tau..

ana said...

penguin? first time dgr...selalu panggil kenderaan berat!

ardinihumaira said...

nak jugakkk!
huu akak cuapkan

Redbloodsnow said...

ADOIII KAK EEEEEEEEEE. MY FAVORITE TUEEEE..ARGHH!! HEHE

**sHiKinn** said...

oh yong tau fu..kegemaran ku..

chugie said...

sape lah yg x sayang mulut kate ena cam penguin tu? ena, makan lah selagi boleh makan.. kang kalau buatnye pregnant, dah kena menahan muntah2 bagai :D

pssst: nak ada isi dah kot perut tu, tu yg nafsu makan menjadi2 ek?

~~*Lady Salwa*~~ said...

takpe akak, pasni excersise banyak2 ye... hehe

MAMASYAZA said...

dulu masa akak preggykan sikecik pun, kengkawan gelar ibu penguin, mmg hampeh depa tu
yong tau foo, akak makan hari2 sepanjang bulan posa, tak kurus2 gaks..hehehe

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

my peberet...ahkak saje je tayang kasi kita terliur ni....wah dah lama tak pekena time panas2

Kaseh NazLieza said...

lama xpekena yong tau foo...

~Siti Hajar~ said...

hish! sapa yg beri gelaran peguin tu, xbaik la..k.ena klu preggy mesti comel, kecik2 & bam2, cam sy pun kecik gak k.ena, rsnya klu kita bdiri sblh mesti sama tinggi..hehe..tp hubby tinggi bebenor, anak2 suma ikut my hubby, tinggal sy je kecik..hehe

eyndayusoff said...

Baru teringat dah lama tak makan yong tau foo!!