Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 2 November 2010

Sila Jangan Muntah Dengan Entry Nie..



Owh... sila muntah dengan picture dalam entry nie yeh!.. hahahahaha.. bukan aper.. sy tengah cuba utk crop gambo dan nak tengok hasilnya camner.. ni pun cam tak clear sangat gambo nie.. mrmm.. tak pe nanti sy cuba lagi.. ni sy cuba masa lunch tadi..

Sebelum tu.. 
ni gambo belum edit lagi








&





Yg bawah ni after di edit & di crop!








Note 1: Jangan la muntah! kanggg rugi yg makan tengahari tadi.. ngeeeeeee
Note 2: Kawan2 tau tak camner nak kasi gambo ni lagi sharp guna photoscape?




17 Ulasan:

eMMe said...

bagai pinang dibelah2, hehehe...tetap cantik tetap hensem...berduaa2an lagi..kasi can la kat kowang..hehehe...

Redbloodsnow said...

LAWA AH KAK. OOO NK KASI SHARP GUNE PHOTOSCAPE EK. APE KATA AKAK GUNE DEEPEN N SHARPEN N BLOOMMING. PEPANDAI AKAK MAIN 3 TEKNIK TUH EK.

ZIE SLALU GUNE TEKNIK 3 TUH UTK KASI PIC GEMPAQ...HAHHAA

Ena said...

emme,
thanks.. blushing!! wink2x.. ;D


Zie,

Semua tu dah guna dah.. tapi still gak nampak tak berapa nak sharp.. tai dah jauh beza dari gambo yg asal.. ecewahhh!!

eT said...

lonjong2 jadik gambar...hehe
xdan lg nk xplore fotoscape tuh...

ita cutevirus said...

alalalallalala....
comeynyer...

Dilla Ady said...

yang penting...modelnye tu...cun sehhhhh...

tak tau la ena pasal photoscape nih..main belasah jek...nak ajar mmg tak pandai...huhu..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

mek na...pinjam beledi..nok mutoh ni..waakakakak...gurau jek

mek na jgn tarik2 gambor tu..ke tepi ke tengah..nnti dia jd kabur..

bagai pinang di belah berbelah2...wekkekeke..cung wooo

Echa said...

cantikkkkkkkk....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pewwwwwwwwwwiiiiiiiiitttttttttttt....cun la kak...

LyNn HaMzAh said...

hehehehe...suka tengok loving couple nie...

chugie said...

bagai pinang di belah2.. :D comei sungguh pasangan sejoli ni tau!

CT said...

ok2..lomantik....hi3

Fieza79 said...

wahhh dan cun tu..cantek dh gamba tu...

fieza pon hentam je edit pakai fotoscape...serius tk pndai...

Ieza said...

dah nampak cantik tu...

yunz_02 said...

hehe.. mcm penanten bru plak..

biasanya yun pakai yg 'sharpen' tu jek pastu 'deepen' utk color dia. so far ok jek kot.. nk edit lebih² pn bukan reti sgt.. hehe

ardinihumaira said...

kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak!
dni nak slim macam akak plisssssssssssh :D

nieda said...

comelnya gambar ni. slim je. jeles i.hehe