Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 22 November 2010

Selamat Pagi Semua.. ^_^



Salam..


Selamat Pagi dan Selamat Kembali Bertugas buat semua teman2 blogger.. hehe.. yg pasti arini sangat la merah mata nie.. huhu.. padahal bukan balik kg pun... =P


Cite raya & gambar raya juga tak der sangat nak dikongsi kecuali menu2 di pagi raya seperti di entry NI dan sangat simple menu2nya.. Apa yg penting dapat berkumpul bersama keluarga dan perut adalah sangat kenyang! hehehe..


Mesti seronok cerita raya & percutian korang kan!.. sy tompang happy sekali la yeh!.. amik aura happy korang.. heheh..


K la.. cukup dulu entry pemanas pagi nie... memg panas pun sbb aircond kat sini arini suam2 kuku jekk sejuknya.. huhu..



Note: Terasa rugi pulak bila tak de gambar berkumpul bersama keluarga di pagi Aidiladha tu kan! yerla bukanselalu pun dapat berkumpul.. tapi nak wat camner kan! terlupa nak snap.. 





12 Ulasan:

ciK mOt ©™ said...

selamat pagi ena...
lemau ar ari ni...hehehe

rynas said...

selamat pagi..huhuhu akak daging korban masih banyak dlm peti

MrS. F!zA said...

selamat pagi kak ena.. malas nye..hujan pepagi ni tido best

*azni* said...

slmt pg ena..

mood keje ke laut ni..

haha...

ana said...

tak amik gmbr xpe janji dpt berkumpul

LYaFRINA said...

selamat pg ena..
samala dgn lya. xde ambik pic lansung sbbnya melayan asya y x sihat..

ermm.. xpela, y penting memori bsama family tu kekal d ingatan

Redbloodsnow said...

selamat pagi kak EEEEE :)

☆ lieya latif ☆ said...

SLM PG ENA!!

tu laa lieya pun baru naik keje nie.....aduh rase syok tol cuti lame2 nie......he he he..lieya punye raye aji pun simple mimple sgt2 heeheheh

mamalieyna said...

morning ena!

memang rugi tak snap2x ni..hehe..

ooh byk ketinggalan n3 n3 mu..sbb kamu suka mengupdate.. ^_^

Fieza79 said...

kami pon sama tk sempat berkumpul begamba raya...kerugian pulak rasa..

eMMe said...

pagi Ena!
tgh mengunyah kerepek raya aidiladha nih
hhehehee....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

monin akak....