Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 8 November 2010

Seksanya Penantian




Huh! seksanya penantian.. rasa mcm menunggu sesuatu yg tak pasti.. mcm2 ada dalam kepala time tu.. Sebetulnya sangat risau! Handphone pulak koma arini sb lupa nak caj.. ishhh!! Semua tu buat mood terbang entah ke mana.. dan buat bibir ku seakan terkunci sehingga kini.. cehhh! jiwang lak tetiba.. ngeh3x..



Note: Maaf tak cerita dengan detail.. Alhamdulillah, semuanya ok, cuma masa tu sangat2 celaru.. tak tahu nak buat apa.. 


6 Ulasan:

aiDieNa said...

Menanti aper dak Ena oii?? Tunggu Cik Abe ker??

kakpah said...

ena, pegi makan nasik lemak sepinggan.. teh tarik secawan..
kang datanglah mood tu balik hehe..

LyNn HaMzAh said...

knp nie ena?

mamalieyna said...

issh apa la agaknya tu ye..la ni ok dah kan..?..hope so..huhu..

Redbloodsnow said...

sdg nunggu ape nih kak E. sila detail kan cepattttt! hehe.. tp kan kak, sebuah penantian mmg seksa woo.

i hate penantian ^_^ hiksss

ardinihumaira said...

kak..
tunggu dni ke? hehee gurau je.
cheers!