Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 25 November 2010

Sarapan ku Ketinggalan.. dah Nak Lunch Rupanya.. Patut la Laporr.. Huhuhu



hehehe.. panjangnya tajuk entry.. ;D


Dah tengahari rupanya.. 
dan nak lunch time juga.. bekpes dah terlepas.. harap sempat la utk lunch kejap lg..tangan pun dah menggigil.. huhu


Maaf arini sangat la kebizian.. tak sempat nak jengah umah kawan2 buat sementara waktu.. maklumla.. semakin dihujung bulan makanya agak terkejar2 la dengan segala bayaran.. hehe.. 


Sy cuba utk BW ke umah kawan2 waktu lunch kejap lagi ye..



Note 1: Berhenti untuk buat entry ni.. rasa mcm banyak je ketinggalan entry.. huhu

Note 2: Thanks buat akwan2 yg leave comment di entry pagi tadi.. tak sempat nak mengatuk arini sbb kijer yg banyak.. hehe





10 Ulasan:

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eb pn lapor... tapi maleh nk mkn... ptt ker g2?.. kenyang air jerk... ;p

eB@mamaAerish'n'Aed said...

eh luper... jom la ena... join GA eb yg x seberapa tuh... :)

Ietams said...

selamat menjamu selera..

zura@iwan said...

sure skrg tgh lunch kn..mkn apa lak ni...hehe

Kaseh NazLieza said...

saya dh lunch..akk?

MrS. F!zA said...

kak samala ai pon kebizian jugak..huhuhu

eMMe said...

isk2 Ena
bz sgt sampai tak breakfast?
mane tak kecik je badan tu
hehehe~

ayah,ummi, farish said...

jom2 kita gi mkn sama2...maya pun lapar gak nie..heheh

Redbloodsnow said...

ARINI ZIE LANGSUNG X LUNCH KAK. X BAWA BEKAL...SOBSOBSOB

ardinihumaira said...

dni busy rini kak.. jam 6 baru sapai rumah.. baru dapat bw.. :'(