Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 23 November 2010

Sambungan Dua Beradik Yg Dok Mengintai Tu Akhirnya DiTunaikan Juga Keesokkanya..


Heheh.. Sian.. esok baru dilayan.. huhu.. nak wat camner umminya takut nak bawak kalo abah tak de sekali..


Tak leh nak cerita ceritu panjang2..  Tapi kalo rajin boleh baca citer kat SINI

^_^

 Memg 2 beradik ni je yg konker sbb awal pagi lom ada sapa yg join.. hehehe.. so, main la sampai lebam!!





 Wajah2 yg sangat happy dapat main air walaupun dah 2 kali si irfan tenggelam.. huhu.. scary betul time tu.. ishhhh





 Ni dah nak naik dah nie.. tak sampai sejam pongg.. sbb huby ada kijer pastu..
 Jadi lah kan wat lepas gian utk aritu.. esoknya sebelum balik sempat la layan lg sekali mcm kat entry NI







&





Mandi kat sini plak.. baru leh naik.. ;D




Note: Gambar terlalu banyak yg sy snap.. tapi cukup la nie..utk kenangan kat sini.. ^_^





16 Ulasan:

Fieza79 said...

akhir nya tertunai jgk hajat 2 beradik tu ena...kemain sonok lg main air...

Irfan pon dl penah tengelam ...mana tak nya air paras pinggang dia..dh tu p duduk pulak dlm air..mau tak tenggelam dh tu tk reti nk bangun balek..mmg kelako masa tu..hehee

LYaFRINA said...

best.. sbb xde org, bru best nak mandi manda kan.. blh layan semua.. ena x join k??

~ayu.oyie.yuna~ said...

salam~
seronoknye tgk anak2 main air ;)

~Siti Hajar~ said...

sonotnyer 2 badik dpt swimming, nmpk gumbira sggh, budak2 ni dpt main air mmg suka sgt la, semua budak camtu kan? hehe..

irfan tengelam 2x, scary la tp rileks aja tgk dak irfan tu, ummi je yg panik lbh..hehe...tp ya la mak mana yg xrisau kan? huhu

Mata Hati said...

comel lah 2 beradik tu.. happy jer dapat main air

MrS. F!zA said...

hahah dpt jgk 2 beradik ni main air ek.. lawak sgguh..

eh tenggelam?scarynya k.ena oiii..
seb xde papa kan..

☆ lieya latif ☆ said...

bestnye ena.....mauu berjanggut nak ajak anak2 balik ni kan ena heheeheheh....

syok wwoooo kalo takde sape2 lagi...dpt kongker puas2 takde rebut2kan ena....

eMMe said...

Ena tak join mandi ke? gambar anak je? ni mesti ngah sexy ni, auwwww...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

akhirnyaa tertunai jugok
besla takde org len mandi sama
leh mandi sampai puas2
hehe

Ena said...

Kak fieza,

tu la. jenuh menunggu tu tau.. petang tu lagi dorang ajak tapi petang tu hujan walapun tak lebat sangat tapi tak leh nak p sbb abah depa tak de.. jd pagi2 lg kami dah bawak.. tu pun kakak kemai excited kejut kitorg nak p mandi.. hahaha


Lya,
a'a nest sbb takde org lain lg..


Ayuoyie,
wkslm.. thanks singgah sini..
tu la seronok kan!



Siti Hajar,
tu la seronok sampai tenggelam.. pastu leh pulak dia diamkan diri je kat lam air tu.. haishhh



Mata hati,
heheh.. maceh!


Fiza,
memg scary gak la masa tu sbb irfan diam tak bergerak.. bila angkat nasib baik ok.. sesaat je kami leka.. ishhh


Lieya,
memg bst sbb tak berebut ngan org len.. ;D


Emme,
ena tukang snpa gambo jek.. tak mandi pong..hehe


Rose,
akhirnya kan.. dapat juga tunaikan.. hehe

~aSHa~ said...

seronoknye dua beradik tu kan..mesti tido lena sgt nanti..

Izan Ishak said...

tak takut ye ena dua bradik tu. syok abis lah sekali sekali dpt mandi manda camtu.... bagus jgk masa tu tak ramai org kan~

zura@iwan said...

kemain sonok la depa yer.....mndi manda..riang ria je tgk..

ardinihumaira said...

eee jelesnye tengok diorang mandi manda :D

mamalieyna said...

eina lum berani lepaskan arif main air gini..time bila sesuai eh?..risau tkt tenggelam..huhu..seb baik irfan ok2 je eh..huhu..

Redbloodsnow said...

haha..ooo itu yg di intai irfan aritu ea..hiks. sonok jek tgk dorg mandi. rase nk join ler plak. zie lame giler x swimming jd itik kat pool kak..huhu